Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duki ulivam ti tukiiiiii
ko je ova Duki nabijem je na tuki hahahahaha
JOS CEKAJ KOJA CE TE BUDALA NA NOZ UMJESTO K .... NABITI . PUNA DANSKA BUDALA
DOBRO KAZES TREBINJAC . SINOC SAM SE SMRZNULA KO P ... CEKAJUCI KOJEG MUSTERIJU A NIGERIJANKI KO PLJEVE .
Srbija,Srbija,Srbija pa Srbija. Staste ba vise zapeli ko mutavi Srbija pa Srbija.Ajmo malo Priroda Priroda drustvo i tako to. Nego samo puske topovi tenkovi kame nozevi grbovi kokarde i pi.cke materine. Daj imali neko pametan tamo vise da ukine te posrane gusle i trube seljacke sto vas unazadzuju svaki put kad se dvatri hajvana nadzu i pocnu vam soliti pamet o V.Srbiji. Pa stanite malo pogledajte oko sebe,dzeste staste i dokle su vas ti idioti doveli,bolje da kazem kolko su vas duboko zakopali.Dozovite se vec jednom za sva vremena i krenite u normalan zivot sa ostatkom miroljubivog sveta bre ejjj. Odjebite te glupavce od sebe za sva vremena i podzite u Europu i Svet kao jedan napredan i civilizovan narod,bez histericnosti i sa oprastanjem koje je puno ljubavi za sve sto je dobro bre.Cao!!!!!
JA BIH DA SE J..... ALI DA MI NE UDJE... LICEMJERNO
Onda ce balkan da PROGLEDA,a bogami i madzarska..........
Jedva cekam da se Vojvodina odcepi,vreme je ..........
evo srpskog junastva nad bosnjackim civlima,hvala turcima kad snimaju sta se radilo bosnjackim civilima,bolje bi da onaj peder amir snima ovakve filmove a ne da dozvoljava koncerte jelene brene u sarajevu! http://www.youtube.com/watch?v=Bx6yV9cRLK4&feature=related
bosnjacima sta ih ceka dok njihni politicari prodaju bosnu http://www.youtube.com/watch?v=lf-I8RTNAHk&feature=player_embedded#
vidi ga kako je lijep i pametan, ljubi ga njegov djed hamdija... e da su nasi bosnjaci pametni k\'o sto nisu pa da se malo dozovu u pamet! i da lijepo kazu ko su i sta su, k\'o ovaj vuk i kusta i mesa i andric i mehmed-pasa... al nece i sta ces??? valja se opet tuci!
evo sa su srbi oduvijek...hitlerovci. http://www.youtube.com/watch?v=fp5nya6Kc3M&feature=player_embedded#
Stvarno mi te žao. Tviji te neće a ti sam sebe ne priznaješ. Tako ti i treba!
@nocna mora junace, sto kukas? evo, vec 15 godina ste \'slobodni\', nabavite oruzje i krenite, da ne kazete da ste opet bili \'nenaoruzani\'... vidis i nas \'yebu\', ameri, svabe, hrvati, siptari, vi, al se borimo... i na kraju cemo vas sve syebati, ko turke, austrijance i svabe!
@srpskakult... Vidis,nisi dugo molio,ali si molio,BiH je drzava u kojoj ces uvijek moliti te kako ih ti nazivas od bijesa a ne od mrznje.Ti ne znas mrziti,zivotinje ne mrze.