Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom da sam na CUMu čekala dva sata sa tahikardijom dobro bi mi došla jedna zolja ...
kod genocidasa je to standard :)
"Ženo, gdje je kluč od garaže?" "Šat če ti bolan?" "Odo do hečima, treba mi PAT u garaži"
@kisser mrš u p.ičku materinu kretino j.ebala te srbijica sa svim srbčićima
Ma jok samo ove srbčiće preko Pacifika pardon Drine, a ovi naši bosanski srbčići ispašće nešto od njih jer su sa nama, a nekaže se džaba s kim si takav si .
Ručnim lanserom granata "zoljom"??? Zolja ispaljuje granate koliko se i žaba potkiva :-)) Ljudi, de to malo originalnije.
Ahahaha... svašta... čuj sa zoljom bira doktoricu... hrabri ti medicinski tehničari, što su ga savladali. Svaka im čast!
...ne zna levat izabrat pravu doktoricu...
podivljali....kazna
e kad ga pregledaju na "hitnoj" onda mu lijepo "luđačku košulju" obucite i zadrži te ga na psihijatriji do daljnjeg :-)))
Uhhhhh srbistan, srbijica, pogan narod pogane vjere uh uh uh uh.
imaš danas besplatne psihijatre idi liječi se
kikseru jesi to bio kod psihijatra pa znas, i tebi je potrebna pomoc
Hhahahahhaha...pa dobro... al kakvo je i kod nas stanje čudo svaki dan nemamo ovakve vijesti :)