Komentari (611)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako RS ima pravo da sprovede referendum,to bi trebalo pustiti,jer onda i federacija ima pravo da odrzi referendum sa pitanjem DA LI STE ZA UKIDANJE RS? Bosnjaka ima vise pa neka to bude referendum na podrucju cijele drzave.Bakire,da li je to moguce???
...moguće je. otprilike ko odcjepljenj rs-a.
@BosanskiSiin socijalističke republike bih? a jahrane onda moraš vratit i ustav sfrj...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Gledaj ti komentara. Gledaj budala i naivaca. Izgleda da su vama vrane mozak popile. Stali ste ispred svojih politicara da bahatu i obogacenu bandu stitite vasim tjelima. Upregli se sami u rudu. Prijetite jedni drugim i trecim, psujete, vrjedjate i pozivate na rat. Treba vam jos bijede, neimastine i invalida, malo li je ovo sto imate. Umislili ste sebi da se nesto pitate, pa svako malo u komentarima se moze procitati....mi cemo ovo, mi cemo ono, mi cemo ovako, mi cemo onako...imamo ovog ili onog da stane uz nas!!! Vi nemate nikog, izdali su vas prvo vasi politicari koje ste iz straha i inata birali sve ove godine. A najveca izdaja ste vi sami sebi. Ko je vas kad sta pitao, jesu li se politicari obratili vama tj rulji da vas pitaju kako zivite, kako izlazite na kraj sa zivotom, malim platama/penzijama, nezaposlenoscu. Nisu naravno. Vi se dragi komentatori pitate samo kad trebate glasati. A i tada ubodete ko prstom u govvno.
ima da pasemo i travu,..al nece nama neki geak iz Sranjejeva odredjivati sta i koji dan da slavimo Sto se nas tice,...a vi kako god hocete
Bolje rat nego pakt , bolje grob nego rob dosta je islamista iz SaHrajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vucic je prije nekoliko dana rekao da oni u Srbiji imaju 250 tisuca Bosnjaka a da mi u Bosni imamo milijun Dzikana....Pa hajde brate da se zamijenimo....uzet ce mo mi 250k bosnjaka a halalimo vam milijun dzikana ...nek vam je sretno i bericetno i poderali ih do godine!
Nasi susjedi i dalje nastavljaju pomocu tajnih sluzbi i domacih izdajnika da podrivju suverenitet i teritorijalni intekritet bih.
Eh,Pa svi mi znamo odakle vjetar duha,Prave se tose ,Svo zlo koje je zadesilo Bosnu i region je skuhano u kancelariji SANU i SPC , ovo su samo jahaci apokalipse,Kad se krvoloci umore u sedlo uskacu drugi avatari.Mi dole u regionu poznajemo tu matricu ,pogotovu mi u BiH ,Ali koje fajde kad je najmnogoljudniji narod te vjekovima napacene zemlje ,ne uklapa se u ove bjelosvjestske hostaplere ,islamofobiste/citaj cionisticke podanike ,koji zive od mrznje,pljacke i otimanja ,Samo dokle
Ma referendum će se održati , svi su komentari suvišni . To je na najviši demokratski čin jednog naroda . U normalnom svijetu blokiranjem referenduma se udara na USTAVNO PRAVNI poredak tog naroda a ovdje su u pitanj Srbi. Dr S
Jel vrijeme? http://www.armijabih.com/
I opet ce bosnje ici i trositi pare na Jahorini, u Lukavici, Sokocu, Palama, kupovati drvenu gradju i stolariju ...a bas bi volio da vidim od cega bi zivjeli da ih mi ne finansiramo...bas bi im neko dosao po kubik daske iz BanjaLuke i iz Bijeljine?!
Da je Vučić ćutao kukali bi kako podržava Dodika. Kad je reagovao kukate kako se meša u unutrašnje stvari BiH. Mrzim pičkoustog ali vaše licemerje nema granica,
Sta se mjesate u poslove druge drzave..Zivilo Kosovo,samo sila srbina dotjera..Mamu vam Sikter od Bosne..Svi srbi koji gledaju da im srbski politicari rjesavaju pitanje u Bosni su glupi i trebaju ici u srbiju...
Ne znam cemu tolika frka oko ovog referenduma trebaju sad i nase vlasti jednostavno zakazat referendum o ukidanju RS-a bar sada postoji vise razloga.Samo tvrdo
Haha, svi se ukakili u gaće koliko im je poljuljan nacionalni interes :)))). Onaj Dudlaš je inicijator destabilizacije BiH, to vidi čitav svijet. DAVNO JE DUDLAŠ TREBAO DA BUDE UHAPŠEN! SVE ĆE SE SMIRITI KAD SE ON NAĐE IZA REŠETAKA! ZA NJEGOVO HAPŠENJE ODAVNO IMA DOSTA MATERIJALA, OD POLITIČKOG, PA DO EKONOMSKOG KRIMINALA. ZATO ON PRAVI NERED U DRŽAVI, DA SE IZA NJEGA SAKRIJE! TO VIDI I BUDALA :))) NEŠTO SLUTIM DA ĆE SE DUDLAŠ UBRZO NAĆI IZA REŠETAKA! :))
MOJ VUCICU,,SAD TI SE VIDI TVOJA DVOSTRUKA IGRA,KOJOM TI KUPIS POLITICKE POENE,NAIVAN SI,DA TE NEKO NEBI PROCITAO,,STA JE NEMA VAM RUDONJE DODIKA,,JOS JE PIJAN,,DODUSE ON JE VAZDA PIJAN ,ON SE JEDNOM U ZIVOTU NAPIO,I NIJE SE VISE RUDONJA NI TRIJEZNIO,,
Kako moze BiH biti nezavisna kad zavisimo od tudjih odluka,PIC ,Srbija,Rusija,EU,Hrvatska.I to nasi politicari javno traze od stranaca de ovo de ono,a oni nista po tom pitanju nerade cak stovise zakuvaju nesto pa onda traze od stranaca da ispravljaju krivu drinu,jadne demokratije i drzave.BiH je ovih dana dokazala da je protektorat i kolonija.
Istina, mi smo tudje vlasnistvo. Ovo je unutrasnje pitanje BiH, a petljaju nam se svi, od prvih komsija do medjunarodne zajednice.
Kučkini sinovi se prepali.
Direktno uplitanje u unutrašnje stvari BiH. Molim vas da konačno prestanete davati izjave kako nam je Srbija prijatelj i partner. Ta zemlja nam kroz historiju nikada nije mislila dobro.
Za prijatelja ne znam bas, ali partner jeste. Skoro je bio neki clanak gdje su rekli da najveci izvoz imamo u Srbiju.
Dan rs treba da bude vidovdan jer je od tog dana nastala srpsko-turska nacija poslije Gazimestana, a i bakiru je rodjendan..napraviti pravi dernek..