Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOLIKO MRŽNJE I ZLA OD FAŠISTIČKE ORGANIZACIJE -N A T O ,A OČIGLEDNO I OD NJIHOVIH UVLAKAČA I DUPELIZACA,DAT ĆE BOG PA ĆE IH KAZNITI ZA SVAKO ZLO,A I VAS ,\"komšije još jedno vreme\",DOK NEDOĐE DAN SLOBODE,REČ NARODA KAD SE BUDE JAKO ČUO I UŠUTIO OVE LJUDSKE SPODOBE KOJE PRIZIVAJU NATO BOMBE!
Znam pogotovo je Handžar divizija bila poznata kao oslobodilačka jedinica. O istoriji ne možeš raspavljati jer je ne znaš.
tu si nesto pobrkao loncice ili si luftao sa casa istorije kada ste to ucili!? :) BOSANCI su se uvijek dizali protiv okupatora!! uvijek! ukucaj u google \"kapetan gradascevic\" pa citaj malo. BOSANCI su se digli i protiv turaka ! nikad robom nismo bili! nikad kmetovi za razliku od nekih, :). sretna godisnjica, zloco ! :) vjerujem da i rasho slavi u haagu a ratko-krmko u nekoj rupcagi- heroj srpstva. BOSNA je , na kraju, STARIJA od srbije !
Šta se kurčiš ti?Uvijek su muslimani tražili stranog gospodara. I ovo Sretan ti 11 juli 1995
@ srba: hej zlocinac, tu si opet? :) pa, sretno ti bilo danas!
@ srba SRETAN TI PRAZNIK !
@Jeremy Ljesnjak opet se javljas :))) Crkni ustaso !
a tebi sretna dva datuma u \"junackoj svesrpskoj istoriji\":: 04-07.08.1995 15. 06.1389. i jos treci datum ne znam tacno, nisam pogledao - kad je KOCOBO DRZAVA POSTALO! gubitnici ! :) PS. a datum kojeg pominjes je najcrnji datum nakon 2 svj. rata i vozd Jadovan ti TRUHNE u Haagu, :). a ratko-srmtko se krije kao PRAVI HEROJ srpstva. kukavica NAJVECA. tipicno srpski, hehehehe. vaskolika nepravda, je l\' de?
Smrdo sretan ti 11 juli 1995 godine.
sretan praznik smrdarijo!
Sad Srbine ili si nindza ili mindza !!! I bi mindza !
Čestitam vam 10 godišnjicu. I da ne bude zadnja, i još mnogo NATO bombordovanja, kad god poželite, da istrebljujte druge narode.
Jos jedan poraz koji ce se za 600 godina slaviti kao pobjeda.
Sretna godisnjica,da se opet srteno sve to ponovi ako Bog da :) jos vise bombardovanja :)
Sretna godisnjica!