Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"A na pitanje zašto se kupcima nude i rizle uz tamjan, prodavac je rekao da je to najjeftiniji proizvod u prodavnici i da ih nude uz sve što se kupi. \" JA: Dobar dan! Dajte mi 2 hljeba PRODAVAC: Izvolite, hocete li mozda i rizlu ?
poljem se siri miris tamjanaaaaaaaaaaa
ouu opasna zajebancija, da Bog sacuva, slican efekat ecstasy-a, samo sto stigne nakon par dimova, ja nisam mog'o da vjerujem, ovaj moj drug od tri dima nakon par minuta nije mog'o da hoda, mucnina, sranje, ugl nije normalna stvar ne bih preporucio svakome
wahahhaha :) , fol ovaj novinar radi experimenta pusio
hehe , sad ce se masovno iseljavati u Srbiju , imamo i mi na Balkanu svoj Amsterdam
Pripazite na nasu djecu jer ta substanca je sinteticka \"marijuana\" i u Americi a i na zapadu je poznata kao K2.ili jwh018. Ako se povuce vise od dva tri dima moze da izazove veoma ubrzan rad srca i veoma povisen krvni pritisak, halucinacije, znojenje, itd. Pojedina djeca koja su dolazila u moju ordinaciju su mi pricali da su molili boga da prezive, zbog predoziranja. Zabiljezeno je i nekoliko smrtnih slucajeva: http://en.wikipedia.org/wiki/JWH-018
..to bi bilo zgodno. Ha ja! Kad nestane papira, ostanu ti rizle.
Prodavac je najjaci... Zanima me je li se mogu rizle dobiti i uz toalet papir :D
Za SUSJED Šta je SUSJED, kod vas se ljudi ne drogiraju i ne cugaju? To rade samo u susjednoj ti Srbiji? Daj, ne dipr, please!
možda je vuko na flašu pa ga malo više uzelo :D
Ma bitno je da novinar zna sebi smotat...:D Bas me zanima dal je sebi \"top\" napravio, ili je onako klasika...:D
Definitivno bacam cigare...sto da se trujem nikotinom kad imam gandzu :D
Jeftinije sad pusit od cigara....
www.altchat.tk
JEL IMA NEKOG ZAPALJENOG GAZIJE NA TRGU DANAS?
Čuj zadobio simptome predoziranosti HA HA HA :/
TO ZA MLADE , A STARIMA NABAVITI SRPSKE ŠLJIVE (OD METIL-ALKOHOLA) I LUDA SRBIJA JE NA VIDIKU . BLAGO NJIMA !!!!!