Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilja u posjeti srpskim ranjenicima:\" Drago mi je što vas vidim ovde u tako velikom broju\", najdublje izrečena misao.
kus \' bona u bg dodji u bl .pa zasto si se borila? dodji domu svome kucko stara.
ova stara kucka je trebala biti kaznjena vjesanjem. bice pravde.
Za transport gosp.Biljane Plavsic,Je duzan i obavezan;Super vizor iz Brckog;jer mu je ona izasla u susret i dala mu tu;Lokaciju, i poslanici iz FBiH-e npr.Zlatkom Lagundzijom,Zeljkom Komsicem i Harisom Silajdzicem,a za sve drugo ce se pobrinuti gos.Milorad Dodik-kako bih svopjim postovaocima pomogao u preduzetim obavezama,uz veliku zahvalnost licno od gospodje Plavsicke ! Drugarski pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"!!!
ahahahhahahahaha
budalo. kako ti znas kako ko zivi po kanadi ili juznoj americi ako nikad nisi bio tamo? bleeee...
jadno li to srpsko stanovnistvo koje inace\'raseljeno\' jako \'lose\' zivi po juznoj americi i kanadi ( a zna se ko je tamo bjezao i zasto) .... ajde srbi nemojte bre da budete tako dusevni pa nije bilja slobo, slobo je pokojni jos malo ce i ona pa sta ste vi mislili? da ce je neko tek tako ostaviti u zivotu?! (mislim naravno na ostalu bracu a.k.a dusevne srbe kojima bi mogla pomutiti \'halal\' poslove)... pomoz\' bog svima nama koji moramo sa vama da zivimo!
Ovo je ironija, konacno te puste na slobodu al\' te niko nece. Mozda joj je najbolje da ostane tamo kao svoj na svom.
Doticnu gospodju bi trebao docekati seeronja komsic, jer je drzavljanin iste drzave, i kao prema takvoj, jedino BiH ima obavezu!!! Kad mogu docekivati teroriste iz Gvantanama, mogu i nju, ona je bar odlezala svoje i sada je slobodan covjek, moze ici kuda hoce, i kad hoce, i kako hoce. Oni svoje haske zatvorenike postave u parlament(???)!!! Delic i ostala bagra!!! A Silajdzic nije ni otisao u Hag, a gori je od doticne u svakom pogledu!!! Aman, zaman!!! Kome vi to, o cemu, koga, cega...ko vas ne zna...treba komsic tamo malo umjesto nje, usrani ljiljan!!!
JOS JEDAN dokaz da je genocidna fasisticka srbija glavni krivac za sve ratne zlocine,genocid u Bosni i Hercegovini.Da ima i malo casti i svijesti taj srbski narod nebi dopustio da ovakva krvava genocidna karakondzula stavi nogu u toj genocidnoj srbiji al kad pogledas kak genocidni tadic krije licno mladica s jaremicem onda se nemozes nicemu pozitivnom i cesttom nadat od krvolocnih ideologa! BiH4EVER!
Trebalo bi vjesticu nabiti na metlu, ali bojim se da to nece biti kazna nego nagrada...
popusi ga ti malo crncu
Nek si ziva i zdrava Biljana...nepravedno su te i optuzili....puno vise Turaka je trebalo da ide u zatvor nad genocidom koji je pocinjen nad srpskim stanovnistvom....
Neka odleti na metli kucka stara!
Pod hitno, toj geno**dnoj babetini, zabraniti ulaz na teritiriji BiH! Nek je Laktasenko vodi u pi*di svoje materine! Ta kravetina je izdala srpstvo, proglasila srpski miroljubiv narod, geno*idnim....