Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pitar Učesnik mnogih bitaka. Gdje si bio juni- juli 93 pobjegla je većina muslimana? Što ne deblokira Sarajevo vojno 95? Ne lupetaj.
najveci ratni zlocinac svih vremena u regiji ratko mladic pije svakodnevnu kafu s tadicem i jeremicm,on im je savjetnik u borbi protiv srpskog terorizma,posto je srpski terorizam najveci na svjetu oni se bore protiv srbskog terorizma u cacku i kraljevu,ratko mladic kaze da su oni jos gori od njega pa savjetuje tadica i jeremica da se kraljevo i raska dignu u vazduh zajedno s cackom,kazu da su se izlegla cudna sorta ubica,srbin tetovirano na celu a u ustima kama,naostrena i ogromna,kazu to je za buduca klanja evropljana,,jer cilj je srbima klat do londona.
Da i nad Srbima u BiH i Hrvatskoj počinjeni su stravični ratni zločini, ali oni na sreću nisu bili toliko obilni i nisu imali karakter genocida. Podvlačim na sreću.
Genocid je u ratovima tijekom 90-ih počinjen nad dva naroda Hrvatima i Bošnjacima. U Bosni i Hercegovini na području Podrinja nad Bošnjacima, na području bosanske krajine nad Bošnjacima i Hrvatima, na području Posavine nad Hrvatima i Bošnjacima. U Hrvatskoj je genocid počinjen u opsadi Vukovara i nakon okupacije toga grada. Genocid su u svim nabrojanim slučajevima počinile vojne i paravojne formacije Srbije, bosanskih Srba i hrvatskih Srba. Važno je naglasiti da je bio osmišljen, naređen i provođen od strane službenoga Beograda. Inače genocid je najteži oblik zločina kojega poznaje čovječanstvo i odnosi se na pokušaj ili provedbu istrebljenja određene etničke, vjerske ili rasne skupine.
Srbija nije svjesna da se ovom tzv. protutužbom i dalje blamira i da je njome dokazala (iako je godinama poricala) da je vodila agresivne ratove na području bivše Jugoslavije.
Sastavice im Stipe Mesic kada sutra dodje u posjetu Pristini, dovoljan je samo slucaj \"hladnjaca\" pa da dobiju tuzbu i veliku odstetu uz priznanje Srbije
23 novembar 2009 Beograd - Srpska crkva pokusava da sakrije uzrok smrti i bolesti patrijarha srpskog Pavla medjutim kako saznajemo Rasim Ljajic je dosao do informacija da patrijah srpski Pavle je verovatno bolovao od bolesti AIDS koju mu je preneo Pahomije prilikom pricescivanja.
Sta ceka Kosovo, zasto ne tuzi Srbiju?
@HZ HB Hahahah cuj ovoga lafo \"hrvata\" Ti si hercegovac ti si u ocima pravih hrvata Hercegovac ! heheheh Mogu da ti ja kazes koji zivim u ZG vec duze vrijeme .... Prije bi pravi Hrvat umro nego podrzao srbende ! Vi nikada necete biti hrvati za nase komsije kao ni posrbice pravoslavne srbi ; ) Žao mi vas je stvarno
Samo malo, ovdje se radi o protjeranimi jadnim Srbima iz Krajine? Sad bi mogla Bosna i Hercegovina da tuzi Srbiju za protjeravanje Bosanaca i Hrvata iz Posavine, zar ne?
Ovo je pravi put, iako je u pitanj nasa majka Hrvatska. Mi vas podrzavamo, Srbi , kao i uvijek. MI vas, vi nas i tako to. Vi tuzbú a mi treci entitet.
Nijedan komentar nije dozvojleno komentirati o genocidnom svinjogojcu i onome senilnom pedofilu (genocidnom) sto hoce da dozde u Sarajevo.
nabijem vam se matera srbi i hrveti. bice rata opet aBd i dobicete vi svoje
ma mozete vi pusiti hrvatima
Sad je i ocekivati da Njemacka tuzi sve Jevreje diljem svijeta,ukljucujuci i Izrael.Jos koja godina pa cemo se morati svi izvinjavati genocidasima.