Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnjaci sandzaka na popisu koji ce se odrzati u oktobru u srbistanu napisite da govorite bosanskim jezikom, da vam je vjera islam i da ste bosnjaci.... Naprijed do autonomije i nezavisnosti sandzaka...
Kad su stavili tursku zastavu onda su mogli i austro-ugarsku,njemacku,italijansku,usa...nemogu se vise sjetiti kome su sve guzice davali!
alija..potpuno pravo. iako ta bagra siptarska posvuda pravi belaja.
neka malo neka neka, jeremicu i tadicu rjesavajte probleme u svojoj avliji pustite BiH!!!!!!!!!!!!!!!
siptari smrde na kilometre
alo bre ljudi, pa ode nam Raška niste ni svesni!!! :((( od velike srbije do malog pašaluka... polako ali sigurno... :(((
Pa u Nisu nije bilo Sandzaklija niti Kosovara. Ko je tamo onda zakuhao? Sta god i gdje god se nesto dogodi krivi Muslimani .....izbise se Srbi izmedju sebe i sami , netreba im niko drugi.
Sandzak? Pa ja bih vam tu vukojebinu rado predao i to bez razmisljanja, a sa tim bi se slozila i vecina ludi u Srbiji! Eto vam i Pazaaar i Sjenica i Tutin i sve ostale selendre pa ih vi onda izdrzavajte! Nema neradnijeg naroda i sklonijeg kriminalu od Sandzaklija ( mozda Crnogprci? mada su i jedni i drugi isti). Pravi paraziti!
Dajte ba prenesite vijest sa neke od objektivnih novinskih agencija, a ne sa SRNA-e. Tendencioznost viri iz svake napisane riječi
Kako su se vlasi osilili... Trebalo je bagru u tom cosku prebit pa da zapamte dan kad su dosli...
Ima li išta veličanstvenije, od momenta kada istakneš da ti je Albanija uzor?
ALIJA IZETBEGOVIC JE PRVIH 50 GODINA BIO SRBIN! TO JE CINJENICA! A POSLE JEDNEO PETNAEST GODINA MUSLIMAN ,I NA KRAJU BOSNJAK! S3R3M VAM SE U NACIJU!
i ne samo da su ta djeca argentinci po tebi, nego su automatski i svi ostali holandjani argentinci ...
po tebi su i danasnji princevi holandije argentinci, a ne holandjani jer im je majka iz argentine, eh budalo jedna
sandzaklije = srbi islamske vjere !!!
Cuj wikipedia hahah pa ja to sad mogu sve prepravit nije valjda da u to sranje vjerujes
Pogledajte ovaj tekst sa BOSANSKE wikipedije (da ne bude da Srbi lazu ili nesto slicno evo sami ste napisali): Jelisaveta Nemanjić, poznata i kao Elizabeta Nemanjić, je bila bosanska banica kao supruga bana Stjepana I Kotromanića. Jelisaveta je bila kćerka srpskog kralja Stefana Dragutina iz dinastije Nemanjića i ugarske princeze Katarine iz dinastije Arpadovića. Mozete i uci da procitate. Jelisaveta je kcerka srpskog kralja, ali vjerovatno nije bila Srpkinja vec bosanka...hahahahaa ...a Tvrtko njen unuk, opet vjerovatno nije Srbin. Eto udjite i pogledajte sta ste sami priznali. hahahahahaha poserem vam se na istoriju, bagro poturcena!!!!