Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo dokaza da je Vuk glup za razliku od našega naučnika Alkalaja!!!!!!!!! Europski parlament, ubjedljivom većinom glasova usvojio je izveštaj kojim se ministrima EU predlaže da građanima Srbije, Crne Gore i Makedonije od 19. decembra ukinu vize za putovanja u zemlje Unije. Od ukupno 638 poslanika, za izveštaj o ukidanju viza koji je podnjela Tanja Fajon glasalo je 550, protiv je bilo 51, a uzdržanih 37.
ajde ugasi sada tu igricu i idi spavati. u yebote sta ih uce u talibanskim skolama, za popizdit ;-))))
Da ste jos malo kukali i arlaukali, mozda bi vam NATO dao jos neki kilometar srpske Bosne. Ovako imate to sto imate, poklopite se i sutite. Ni to vam nije zagarantovano ako tako nastavite. Nemoj da nas zasmijavas vasim vojnickim uspjesima. Vasa uloga u ratu je da budete topovsko meso, da cmizdrite i molite. Svako normalan je ratovao protiv vas. Ukljucujuci i Babu koji je vidio gdje vodi politika Alije Izetbegovica i bosnjackih talibana.
Mogli ste 92.g. udariti dogovorno /Tuđman-Milošević/ na šaku bošnjaka, vi sa istoka novosadskim, valjevskim, užičkim, nikšićkim korpusima i inim paravojnima formacijama arkanovcima, šešeljevcima, beretkama, orlovima, vukovima i drugim zvijerima, naoružanim oružjem tzv.JA, a ovi sa zapada hrvatskim brigadama i hrvatskim oružjem, jer za Hrvatsku nije bilo embarga pa se moglo nabaviti oružje. Tako ste bili hrabri i jedni i drugi, ali ste na kraju dobili po guzici i jedni i drugi i da vas na kraju nije međunarodna zajednica spašavala, bila bi vam oluja preko Drine i preko Une. Spasio vas je Akaši i Dejton a danas se kur..ite. E i ta su vam vremena prošla, kad tad niste mogli ni jedni ni drugi, nećete više nikad. Zapamtite to dobro.
@realista Koja je to generacija kojoj ces ti zavrtati siju...ajde pokusaj, ocigledno ti nije jasno da bi svaki pokusaj nekakve osvete zavrsio tako sto te vise ne bi bilo. Pre ce biti da si sanjar, i to los, kosmar je to!
ne prijetim ja tebi, samo kazem sta bi bilo kad bi bilo. ne brini meni je rs draza od ovih mosnja.
od kako ste nam \"otvorili\" oci, istina je da na kraju posebno sebi dobro zavrnete...
Hahahahahahahahahahahahahaha! Jako duhovito! Srbija se zabavila o svom jadu. Sve je manja, sve je tanja.. Tako da moze sanjati o zavrtanju ruku susjedima. Devedesetih su imali citavu JNA iza ledja pa nisu uspjeli nista napraviti. Bolje im je neka se pobrinu da im susjedi ne zavrnu siju! Jedna generacija mora platiti za sve zlocine iz proslosti, preko necijih se ledja sve mora prebiti.
@HVO E al si me uplasio:))) Jadni ste vi, nema vas ni 500 000, nemate ni entitet, sve vise se iseljavate, a ti nekome pretis. RS ce opstati i biti sve jaca, uzaludni su vam pokusaji, Srbi drze pola Bosne i tako ce biti zauvek!
evo bas sada procita vijest da ce Srbiji ,Crnoj Gori i Makedoniji 19.12.2009 ukinuti vize a sta se desava sa pederacijom jer koliko znam 90% stanovnika RS ima srbske pasose a vama i dalje ostaje mini TEHERAN.Svaka cast samo vi i dalje prosipajte mrznju koja vlada u vasim glavama.
prica o vuku i bosnjacima crvenkapicema @posten haj nemoj pravit od sebe budalu. Sta tebi nije jasno u zivotu u stvari ? @Bosna dok je ovakvih postenjacina kao sto si ti i ova postenjacina iznad tebe bit ce i vukova oko vas. VUCE JEBBALA TI JE SARA I CACU I BABA I ROD I POROD I SPRIJEDA I STRAGA. :)
procitaj komentare i diskusije izmedju hrvata i mosnjaka i sve ce ti biti jasno sta vas ceka nakon ukidanja rs. uzdravlje! HVO
To sto govori Jeremic je diplomatski recnik, a to je obicno niz fraza. Mnogo je vaznije kakva se politika vodi, a iz Beograda je ona veoma jasna - nema ukidanja RS i smanjivanja njenih nadleznosti, ako hocete to imacete nered u drzavi. Provadna je muslimanska politika - ukinuti entitete, a onda posto ih ima najvise nametali bi svoju politiku. To nikad nece proci, i ako zelite da vam se drzava jos vise raspada samo nastavite sa napadom na RS. Sto je mnogo vaznije, Srbija ima podrsku EU i Rusije za svoju politiku, nema sanse da se instaliram muslimanska drzava u srcu Evrope!
Šta očekivati od agresorske zemlje nego da nastoji zadržati oteto, ako ne u sastavu svoje države, onda bar instaliranjem i podržavanjem marionetskog režima koji radi protiv te države. Da nije tako, zaklinjanje u Dejton bi bilo usmjereno na provedbu odluke o konstitutivnosti naroda u BiH (oba entiteta), uspostavi vlasti po popisu 1991.g. diplomatslim odnosima sa državnim institucijama a ne entitetskim koje tu nadležnost i nemaju, realiozaciji povratka Aneks 7 DMS, državnim korporacijama i drugim odredbama Dejtona, a ne sinhronizovanim djelovanjem sa Banjalokom na objedinjavanju telekomunikacionog sistema, elektroenergetskog, i da ne nabrajam. Kad Beograd počne tako da se ponaša, pa eventualne posjete entitetskih zvaničnika budu išle preko MIP-a i kas se krene u nalizu realizovanih odredbi dejtona te dogovora o punoj implementaciji svih odredbi, tada će Beograd početi biti shvaćan kao dobronamjeran. Do tada, može biti tretiran samo kao neprijatelj i prijetnja državnom poretku BiH.
zato vi pokusavate zavrcati hrvatima, kad vec nemate kapaciteta da zavrnete srbima. mogli bi se malo i zayebat i nayebat!