Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto kriminalci nisu u zatvoru?
Pa ovde pogotovu anam onom glavnom gradu navijači su sve pokretači za otpor izbacivači redari glasači nešto što je plaćeno i što veoma dobro služi svojoj svrsi au glavi jato..
U nas kriminalci organiziraju mitinge u sred sarajeva
narode bosne, prodaju vam maglu ko i nama naši. njima odgovara da su utakmice malo problematične, pa da se i navijači malo pomlate, koji završi u bolnicu. itd itd itd.... Tu posla ima za sve: policiju, hitnu pomoć, gradonačelnika i sve političare odavde do vječnosti, humanitarne organizacije, ministarstvo pravosuđa, i da ne nabrajam dalje. njima treba huliganizam na utakmicama jer od njega žive !
Naši nemogu da usvoje JMBG, a ne dalje!!! Ovo će kod nas doći za 100 godina, možda?
Pravda za Kimija ! ahaha
Ovi usvoje zakona u danu sto kod nas sto nisu u tri godine... A manje im plate nego ovim nasim uhljupima.
Nema vitalnog nacionalnog interesa pa ide k'o podmazano.
Zašto se i u nas nešto ovako ne napravi ?