Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI CU KURCHINU RADIT U SMRDLJIVOJ RUSIJI??? DA MI UKRADU I OVO MALO PARA?? ;-) AAAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA!!!!! JADNA SRBIJICA::: BAS JE ZALIM
Kada budemo isli kod Mire Markovic da trazimo ukradene pare,mozemo ostati do 30 dana. A ako nas zaposli kao bastovana u tajnoj VILI,mozemo ostati do 90 dana ili na duze. Cista desetka za Bracu Ruse! Hvala na podrsci bratoublja devedesetih kod vasih \"juznih slovena\"! Kako ce ih gristi savest kada je u Rusiji 19 posto Ortodox hriscana dva posto ostalih hriscana 17 posto muslimana a resto oko 60 posto ateista,koji se Boga ne plase! Najveci neprijatelj ljudi na prostorima bivse Juge je NE ZNANJE! Pozdrav za postene ljude,raju!