Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbga, Kosovo je oteto, i nema tu smizdrenja. TO muski da podnesemo , i da saradjujemo i plasiramo tamo svoje proizvode i tako bar zaradjujemo pare. Realno, glupo je reci, ali bolje je ovako. Mnogi nikad nisu ni prisli Kosovu niti ih je ikad zanimalo, a milion siptara tamo su ih odvratili da posete, bolje ovako, nego da se sire po Srbiji i dobijaju prava socijalna da radjaju decu po celoj Srbiji. Kosovo je pratkicno rak koji je odsecen, i zaustavljeno je njihovo nadiranje i sada i oni stagniraju. Tamo samo treba to uzeti ekonomski sto vise i to je to, Srbi da imaju neku vlast na Sever i resen problem. Da se bar nesto resi na ovom Balkanu.
Kako je lijepo kada se razgovara i dogovara, a ne uvijek "pričati jezikom sile"..
hahahahahahhaa
@indijanac_ Pravo da kažem, iznenađem sam napretkom u izlaganju dotičnog, koji se više ne svodi na "haha", isti je evoluirao i sada piše "hahahahahahhaa ". P.S. Ukoliko nastaviš ovim tempom, za nekih 100.000,00 godina, z.a.j.e.b.a.t ćeš amebe..
Napredak!