Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivjela Sutorina :D
Srbja i Hrvatska ce pred sud za spor oko granica i niko nista; Bosna i Hercegovina zeli pred sud za spor oko Sutorine I SVI POLUDE!!!!!!!!!!!
sr_chavez = zarije tidibukovic = kraguji dupeuvlakac i pacenk zar si postao istoricar . Evo pustio sam vodu da go'vna kao ti kuci u septicku odu i ne izlazi vise stace neko na tebe pa ce se isprljati a i usmrditi :):):)
Neznam sta se imaju tamo svadjat oko granice? Da je sudija u Hagu pametan, rekao bi Dunav je granica i cao. Ali to su opet neke politicke, kurvinjske igre da se drzi odredjen stepen nesigurnosti i destabilizacije.
Srbija se i drzi granice sadasnjom sredinom toka Dunava, a Hrvatska insistira na starom toku, po kojem bi joj pripalo 50000 ha sa desne strane rijeke, a Srbiji 10000ha sa lijeve strane rijeke.
Majcтop Жapкo evo pozdravio sam tvoju mamu i seku, kazu da imas veceru u firizideru one ce doci kasno . Rade pravo puno na magistrali navala prava ;):)
......kako oni smiju tražiti arbitražu, a mi ne?gdje je onaj stručnjak francisko da vovo objasni:))
Ma ev sad cemo mi isto za Sutorinu ovako pred medjunarodni sud, jer cvrsto sumnjam da ce to biti na principu dobrosusjedskih odnosa, jos uvijek smo mi pod uticajem 90-tih godina i ratnih desavanja na ovim prostorima
svi smi mi sutorina!!!
a moremo li i mi tamo za sutorinu?