Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seminar o multietničnosti.... Idem uskoro, spremam rad, i samo hvatam screenshotove komenatara, samo za ovu prezentaciju, čisto da se vidi ko su muslimani i kakvi su njihovi komentari =) A biće tu i studenata iz Francuske, Austrije, Češke, Slovačke... Ha ha ha ha
i sad bez ironije: neki dan sam pričao sa jednim stranim diplomatom i kaže mi da uzmem srpski pasoš kad već mogu jer EU NIKADA neće ukinuti vize nijednoj državi u kojoj je većinsko muslimansko stanovnoštvo. zaista je tako rekao i moram priznati da sam zaista bio iznenađen
juče sam predavao vizu za francusku i bio sam jedini srbih u redu od 30ak ljudi. sutra ja predajem zahtjev za srpski pasoš, a vi - U RED BAGRO :)
Spavaj mirno ...
22.12.2009. u 14:34 UPRAVO SI JOS JEDAN PUT POMJERIO GRANICU GLUPOSTI .
Nema problema. Dogovorili smo sa njima yamjenu RS za Kosovo
HOCE LI SRBIJA SA KOSOVOM U EU ILI BEZ KOSOVA ?? KAKO CE IZGLEDATI OTVARANJE POGLAVLJA O GRANICAMA SA SVOJIM SUSJEDIMA ?? JEDAN DOBAR DIO EU CLANICA VEC JE PRIZNAO KOSOVO KAO NEOVISNU DRZAVU A DA BI SRBIJA POSTALA PUNOPRAVNI CLAN EU POTREBNI SU JOJ I GLASOVI I TIH CLANICA EU .
Već vas uspješno držimo u getu 18 godina. Zašto bi u budućnosti bilo drugačije ? Da nećete možda poluditi ? I za takve situacije postoje antiteroristički sistemu odbrane, ništa se ti ne brini.
mujo lojo kakva geto pominjes-vi se sami u geto zatvaratei niko vas ne treba da cuva vama vasi politicari ne daju izaciz geta,a za ovoga sto pominje kacavendu,sta imas ti od toga sto njega vredjas bas su vase hodze bolje ali oni super zive i bas ih briga za obican narod-ti gledaj da suradjujes sa komsijama i da ides na pred a ne se obazirati na proslost i samo kukati
kada se muslimani upoznaju sa cinjenicama ostane im samo da vredjaju i kao nazivaju da su srbi turci-prostora za vredjanje ima koliko hoces a ja bih volio d ami se javi pipo i objasi mi zasto mu ostao silajdzic jos od 90 on ga je u rat uveoa ne valja mu Tadic i Dodik- sta treba da se desi da muslimani progledaju,pa vama su oci zavezane od 90 stalno pogresne poteze povlacite asada ostadoste sa albanijom samo van europe-hajde muslimani skupite se i promenite te vase vodje koje ne zele ni jedan realan dogovor da naprave-nemoj te se stidi priznati da ste zaostali i da vas vode ljudi koji misle samo na svoj dzep
Mi nismo sretni sto hoce da nas strpaju u geto, ko bi bio. Pitanje je kako ce nas drzati u getu? Vi se djeco samo rasipate politickim sloganima, ali daj da vidimo ako vec hocete da Bosnjake, muslimane, nekrst i sve ostalo kako nas zovete, ostavite u getu, kako cete nas drzati na 24% teritorije. Evo Izrael gradi zidove i drzi silnu vojsku i policiju, na Kipru patrolira UN, ali bez toga nema geta. Ko ce cuvati bosnjacki geto?
pa bradasi popovi javno ne izjavljuju al tajno kolju,oni vrlo prakticni,ko npr kacavenda on siluje i kolje a krst u ruci i prekrstava se svaku sekundu haj cudovista li?
Vi da ih PUSTITE??? Kao, drzite ih...ovo drugo ne vrijedi trositi rijeci...
A sta cemo sa Srbima pipo, i oni su Turci, i to sto puta veci od nas, pa nije u redu da ih pustimo da idu tamo u Evropu i izgube svoj identitet i kulturu!
I onda se cude neukidanju viza...hocete da vam hodza vodi politiku, i komunalije, mame vam ga spalim blesave? Ima li to u EU??? Nema, brale moj!!!