Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ipak vučić izadjnik, lijepa vijest za Bošnjake :) :)
izdase bracu ruse
slavlje danas u 23% što bi rekli Srbi :)
Priprema za ulazak u NATO savez. Sretno komšije. Btw, zaboravite Kosovo ;)
niko se u srbiji ne bi usudio potpisati nato bez referenduma. a nema te propagande koja bi mogla nagurati 50% podrške za nato. što se kosova tiče, niko nema zabluda da može upravljati sa 90% neprijateljski raspoloženih albanaca koji su se odcijepili uz pomoć nato pakta. ali, sa druge strane nikad neće dobiti stolicu u un. to je stvar nekog minimalnog dostojanstva neke zemlje.
S obzirom da će Srbija ući u EU prije BiH, šta će biti s posebnim vezama manjeg entiteta BiH i Srbije? Može li neko pojasniti?
satoshi nakamoto: te veze ostaju. ponistavaju se "samo" sporazumi o trgovini koje srbija ima sa trecim zemljama, i na snagu stupa sporazum o trgovini izmedju eu i te zemlje. npr srbija ima sporazum o slobodnoj trgovini sa rusijom i turskom. kad udje u eu to se ponistava, u slucaju turske nece se nista promjeniti jer turska ima slobodnu trgovinu sa eu, dok sa rusijom bice katastrofalne ekonomske posljedice, pogotovo za poljoprivredu koja i cini najveci dio izvoza srbije u rusiju.
nemoj da brines....ni jedna zemlja koja ima muslimanski faktor nece uci u eu...nazalost i srbija a i bih imaju znacajan muslimanski faktor......ovo su samo pregovori a pregovarat se moze beskonacno mnogo...cak je i brisel rekao da srbija u najboljem slucaju moze u eu 2027.....do tad sigurno nece biti eu...bar ne ovakve....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
sretno komsije!