Poštovat će načelo težeg djela
0
Srbija će tražiti izručenje Paravinje
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjece bozji, zadnjih 1500 godina na balkanu se pravda provodi po kratkom postupku i gdje smo prispjeli? zar nije vrijeme da se ugledamo na zapadne pravne sisteme?
ma odma ga treba ubitiiii i to je to kakva kazna kakve isporuke samo po kratkom postupku
pa cuj, sad hrvatska polako postaje oaza za zlocince iz bih i srbije... ...a nesto mislim da se nece zbog toga uhvatit za glavu ni bih, ni srbija...nego, nazalost, obicni ljudi iz hrvatske koji se nadju na putu tih kriminalaca... ...hrvatima je u interesu da ne pruzaju azil kriminalcima, samo je pitanje kad ce to shvatiti
Lijepo kaze nas ministar da ima oko 310 ovakvih kriminalaca,ubica i silovatelja, a Hrvatska ih stiti.. Je... ja njihov Ustav, kao da je Ustav pisao Bog pa ga ne mogu promijeniti.. Neka Hrvatska izruci BiH ubicu Vedrana Puljica.. Stiti ga njihov smrdljivi Ustav.. Pljunem ja na zakone koji stite ubice i silovatelje..
nisu se ni srbijansko, ni hrvatsko, vala ni bosansko pravosudje proslavili u ovom primjeru puno price, a nista nije uradjeno....kao uostalom i u svim drugim aspektima drustva i drzave
Ma nemojte? Svaki kreten na ovom svijetu zna da se lica sa potjernice Interpola odmah hapse, pa onda idu dalji postupci. Jednostavno to niste uradili iz nekog razloga.I jedan mladi zivot je ugasen neradom MUP Hrvatske.