Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dijaspora Ispravka: u ll svijetskom ratu nisu postojali bošnjaci samo srbi hrvati muhamedovci. Ni u jednim starim spisama (što se zove argumentima) nikada nije spomenut bošnjak, tek negdje 92 god. Bošnjani su bili svi narodi (bogumili, srbi, romi, hrvati) koji zivejeli u Bosni. (tada nije postojao pravopis kao ni gramatika)
Gazija, takve izjave i takva djela tvojih pradjedova su upravo motiv za razna sranja po Hepokovini chkopi
ODGOVOR NA IZBACIVANJE BOSANSKOG IMENA IZ GRADOVA GENOCIDASI MI BRISEMO GENOCIDNU TVOREVINU PRIJEDLOG ZA UKIDANJE IMENA GENOCIDNE SMRDSKE UZETI POLA KILOGRAMA CRVENE ULJNE BOJE JER JE SIMBOL KRVI I ZRTAVA GENOCIDNE TVOREVINE OTVORITI POKLOPAC KANTE ALI JE PLASTICNA KESA DOBRO ZADIHTOVANA UCINKOVITIJA . SJESTI U AUTO I PRILIKOM PROLAZA PORED OVIH TABLI DOBRO DOSLI U GENOCIDNU TVOREVINU SMRDASKU SUVOZAC IMA ZADATAK DA KROZ OTVORENI PROZOR IZVRSI PREFARBAVANJE ISTE U VOZNJI IZBACIVANJEM KESE U TABLU SA NATPISOM. NAJBOLJE CINITI SA PLASTICNOM KESOM U KOJU PREDHODNO NASUTI ULJNU BOJU CRVENE BOJE. NOC JE NAJBOLJA ZA OVE RADNJE ILI UJUTRO RANO SVAKI PUT KADA POSTAVE TABLU ISTI SCENARIO PONOVITI DOK SE NE UMORE GENOCIDASI. ONI STAVE A MI FARBAMO BOJOM NEVINE KRVI I GENOCIDNIH TEMELJA. CRVENOM BOJOM PROTIV GENOCIDNE TVOREVINE I NJENIH TABLI A KAD BUDE REVOLUCIJE ONDA SE ZNA SKLONITI ZAUVIJEK ISTE. OVO JE JEDAN DEMOKRATSK OBLIK BORBE PROTIV GENOCIDNE TVOREVINE ALI I PORUKA DA JE GENOCIDNA TVOREVINA NAPRAVLJENA NA NEVINOJ KRVI ZRTAVA MASOVNIH GROBNICA ,PROGONA ,PLACKE I SLIOVANJA. ODBRANIMO NASU BiH OSLOBODIMO GENOCIDNU TVOREVINU. SMRT FASIZMU I GENOCIDASIMA GENOCIDNE TVOREVINE. BH FRONT
Ministar Spoljne Septicke Smrdije je retardirano kopile ciji geni su mijesavina Indijskih cigana Karavlaha i Turskih osvajaca,Sultana i Begova. Retardirani Krivoslavni ministar je smrdljivi vlah koji ima problema kako da sastavi tuzbu protiv Hrvatske koju je septicka Smrdija napala ko i sve druge susjede te sada suocena sa tim posljedicama nastoji protutuzbom pepasti Hrvatsku ali to ne pije vode smrdijance Vlasko Genocidno.Stoga se pozivaju na NDH i time pravdaju svoje Genocidaske pohode.Panika i manjak intelegencije je ono sto se nazire.Takodje u slucaju revizije na tuzbu BiH protiv iste septicke Smrdije, Smrdija ce tuziti Bosnu i prosiriti tuzbu na vrijeme Turske vladavine a kao opravdavajucu okolnost posljedica 500 godisnje Turske erotike kao najduzeg pornica na svijetu i time pravdati svoje genetske mitoloske kompleksirane teze ugorzene nacije kao posljedica da su kao retardirana i bolesna nacinila agresije i genocide u koje oni ne vjeruju.
ja govana
SVIM USTASAMA BALIJAMA I CETNICIMA DA JEBEM MAJKU U USTA POGANA .PICKA VAM MATERINA SVIMA GOVNA STE VI SVI .EVO VAM SADA AMERIKANCI PA NEK VAS JEBU I PRAVE OD VAS KLOVNE JER NA DRUGO I NELICITE .
Bosnjaci vi ste kompletni debili... i bas mi je dargo zbog toga, bilo bi mi zao da ste inteligentna stvorenja. Dodjem ovde i uzivam citajuci vase debilne postove.
Istorija je pokazala da su se mnogi patriotski pokreti izrodili u nesto drugo.Takav je bio slucaj i sa ustasama i sa ETA-om itd.Obzirom da jeremic nosi naocare(a ne biste valjda udarili sismisa koji nosi naocare)predlazem da se njegovim LICEMERNIM ustima pozabavi gdin Lesington Stil.
pricati o srbima je pricati o bolestima i to najtezim...
pa recimo da je pojava milosevica olaksala ektremistima iz HDZ dolazak na vlast mada milosevic u svojim govorima na kosovu nikad nije spominjao hrvate, ali takodje se moze postaviti pitanje i da li bi se ikad pojavio milosevic da nije bilo siptarskog separatizma i maltretiranja srba na kosovu koje pokrajinske i savezne vlasti nisu htjele ili nisu znale zaustaviti, a sto se tice bosne i ko je ugrozavao srbe u BiH pa ugrozili su ih hrvatski i muslimanski politicari u skupstini 91 kad su pogazili ustav BiH i raspisali referendum za nezavisnost bez pristanka predstavnika jednog konstituvnog naroda, kada parlament jedne drzave ili republike pogazi ustav to je onda pocetak anarhije odnosno rata, ko garantuje srbima da im isto tako taj hrvatksko-muslimanski parlament kasnije nece ukinuti konstitutivnost pa ih pretvoriti u manjinu pa im zabraniti cirilicu i tako dalje i tako dalje, ustav je najvisi akt jedne drzave i on se nikad nesimije pogaziti kad se jednom pogazi to je kraj te drzave, toga ste morali biti svjesni a ne sluasti savjete amerikanaca i svaba koji su vas nagovorili na to i uvalili u svo ovo sranje
@henry, u srbiji nema normalnog politicara,ima samo cetnika,fasista,ubica i fanatika! A i da ga ima on je jedan u milion! BOSNA4EVER!
šta će oni tužit , četnici u srbiji regularno primaju penziju. stvarno ima li u srbiji normalnog političara?
\"Srbija će se u svojoj protutužbi osvrnuti i na ustaše i NDH\". Cudi me samo kako se nece osvrnuti na doba turske vladavine.
Genocidasi ce pravdati svoju bolest te pokrenuti svoju genetsko patolosku mrznju cji korijeni i geni datiraju iz vremena Osmanlijsko kmetovskog perioda pa ce u tome vidjeti povod i opravdanost osvete i za nacinjeni Genocid. Oni su bolestao retardiran narod koji se lijeci lazima mitovima zlocinima bijelim lukob,brljom GOVNAROM koja im je unistila um i razum ,guslama ,genocidiima,pljackama,otimacini,silovanjima i progonima drugih a posebno su specijalci u pravdanju zapaljenih i porusenih bogomolja zbog lose elektricne instalacije . Najbolji odgovor genocidnoj Septickoj Smrdiji je revizija tuzbe protiv iste od strane BiH. Ocito da imamo vise nego dovoljno dokaza Samo da nam Spasoje ne podmetne opet onog Softica propuh izdajnika i da nas proda opet ta ista minder propuh stranak koja nas ubija 20 godina Komandant Smrdijanske vojske general Perisic je otvorio svoj ratni rokovnik u kome je biljezio sve naredbe i upotrbu Smrdijanske armije u agresiji i genocidu protiv BiH ako i Hrvatskoj.Ocito ce nam pomoci Dr DAbic a i Kamenjarko Kalinovacki Mladica da ovu genocidnu furdiu izljecimo razumom ili novom Olujom a i Traktorijadom sto je najbolji nacin da se zemlja Bosna napokon ocisti ovog nakota. Do taad se treba spremati jer je to jedini nacin da se ova genocidna furda urazumi. Uskoro u Januaru Husein Barak Obama preuzima komandnu palicu najajce sile na svijetu a ujedno i naseg BH najboljeg saveznika u miru i pravdi te da ove subarse konacno posaljemo tamo gdje svo vrijeme zele da idu pod Jedni sljivu use Smrdije kako su i Tarabici prorekli.
Ma najlakse se praviti budala kao ostali i brukat se, ma da im i to nije tesko uciniti, ionako rijec \"sram\" ne postoji vise u bosanskom rijecniku! Nedaj Boze se spustiti na taj nivo, vec se sudilo protiv Srbije pa nisu imali dovoljno dokaza, zatim nista! A sud u Haagu i dalje sudi zlocince...