Jelena Karleuša, otvoreno
0
"Srbi su svjesni Mladića i Srebrenice"
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je buduća predsjednica srbije. kad istekne tadiću mandat, karleuša postaje el presidente of serbia. na kraju će da zavede bakira juniora i bakir će poslije 25 godina da proba alkohol.
svaka cast.
a cega ste vi svjesni?
ovo je samo kod vas objavljeno nigdje vise
Ne vjerujemo srpskim d.r.o.lj.ama pogotovu onima sa BG asvalta sjeme vam se zatrlo
POZITIVNO ME IZNENADILA....
@@aps Kad vi jednom prestanete da obmanjujete i sebe i druge, kad prestanu vase lazi, licemjerje i podlosti, kad shvatite da vam mrznja prema Srbima nikada nista dobro nije donijela, kad malo isplivate iz svog mulja i gliba u kojem ste vec nekoliko stotina godina, nestace i ove planete. Toliko imam nade u vasu pamet i dobrotu. Jesi li to svjesno napisao \"geHnocidni\", majke ti?
svaka cast Jeleni, zena ima stav..to se postuje :))
ma šta ti prićas kozo truhla....
sinko, dok svi ne propricate ko ona... bicete gehnocidna tvorevina, gehnocidni narod, kradljivci i otimaci tudjeg. mozete se pozivati na sta hocete, glumiti da vas ne zanima tudje misljenje, ali i ti i tvoja djeca, unuci i roditelji moraju biti svjesni da ce ih cijeli svijet gledati kao zlocince. uostalom, da te ne zanima ;), ne bi bio na ovom sajtu. ja znam samo da je jadan narod kojem je jelena najnapredniji dio.
E vidi joj se tipka od lifta :D
Zena ima DAMU veca od bilo koga da kaze otvoreno neke stvari! A to sto se vama ne dopada njena muzika, ili kako se oblaci pa brate mili, ne gledaj, ne slusaj! To ti ne daje za pravo da pljujes! To sto nije poput tebe ne daje ti za pravo da je osudjujes! Pun mi k..... pacenika za tastaturom koji sve docekuju na noz i koji su \'\'urbani\'\'!!!
@SARAJEVO-IKS Brisanje su im naredili Senad Scepo aBdic i Asim Metiljevic Metilj Valja sakriti istinu da njihov tariguz kupuje manje od 500 ljudi presusile donacije Elektroprivrede (u tariguzu ni slova o Jerlagicevom gubitku od 38 miliona, ali zato kritika Denisa Becirevica sto nije prekinuo sjednicu Predstavnickog doma BiH zbog meca australskog tenisera Bernarda Tomica) Tariguz je dotakao dno, ni HDZ-ove donacije, ni reklame na sa-x ga ne mogu izvuci.
POD JEDAN: PAMETNIJE BI VAM BILO DA NE DOZVOLJAVATE KOMENTARISANJE OVAKVIH CLANAKA, JER OCIGLEDNO BRISETE ONE KOMENTARE KOJI IAKO NISU UVREDLJIVOG SADRZAJA ALI VAMA S.E.R.A.T.O.R.I.M.A NE ODGOVARAJU ! POD DVA: OBRATITE VI PAZNJU NA ISPADE KOJE IMATE I NAUCITE DA SE LICNA IMENA I PREZIMENA PISU *POCETNIM VELIKIM SLOVOM* PONOVICU : VELIKIM SLOVOM ! POD TRI: IMAJTE BAR GRAM AUTORSKIH PRAVA PA OBJAVITE VIJEST KOJU NISTE KOPIRALI! POD CETIRI: BOLI VAS K.U.R.A.C ZA JELENOM KARLEUSOM. TO STE STAVILI SMAO DA BI PODSTAKLI SOVINIZAM I NACIONALIZAM ! POD PET: JAKO STE ISKOMPLEKSIRANI I NEORIGINALNI, POZABAVITE SE VIJESTIMA KOJI CE OSVJEZITI CITAOCE I IZMAMITI KOLIKO - TOLIKO OSMJEH NA NJIHOVIM LICIMA A NE SVAKODNEVNE PRAZNE CLANKE KOJI SE SE, ETO PISU DA BI PORTAL OPSTAO ! I POD SEST: S OBZIROM DA ISTINA BOLI I VRIJEDJA PRETPOSTAVLJAM DA CE OVAJ MOJ KOMENTAR ISTINE, VAMA JAKO ZASMETATI I BITI OBRISAN. HVALA.
Bas kada smo se priblizili situaciji da broj komentara na text iz Slobodne Herceg Bosne bude veci od broja prodatih primjeraka Metilj-aBdicevog tariguza, pocelo je brisanje komentara. Demokratski i nezavisno, nema sta.
Jelena i njen \"polni organ MOZAK\" kako ona voli rec nisu bas kompetentni da pricaju o ovme ali me raduje ovaj tekst ako ovo procita 10.000 curica koje lude za njom i od tih 10.000 samo kod 10 njih promjeni neki stav u glavi treba joj cestitati
I moj su bili izbrisali pa zato da ponovim: natandarim te na k.rac