Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako oni i broje vrijeme: Od Balvan-revolucije do balvan-revolucije. Mislim da je ovo Vol.3!
Srbija svjesno provocira sukobe na sjeveru Kosova, misleći time da pokaže svijetu da \"kosovsko pitanje\" još uvijek nije riješeno, da su srbi na Kosovu ugroženi (A GDJE NISU BILI???), i iz sve ove priče za sebe izvuku sjeverno kosovo kao satisfakciju za sve dosadašnje balkanske avanture. Kada im to ne uspije onda će Dobrica Ćosić ili neki drugi mentol sa gerijatrije zvane SANU objaviti rad u kojem će svekolikom srpskom nebeskom narodu objasniti da Kosovo ustvari nikada nije bila sveta srpska zemlja, da turcima nisu po.p.uš.ili na Gazimestanu već u Novom Pazaru, a možda čak i u Banatu, te da su svetu srpsku zemlju okupirali muslimani i mađari... Nastavak znate!
Sarajevo-x kao da objavljuje članke samo sa srpskih medija. Niste naveli zbog čega EULEX želi hapsiti tog mladića. Za vašu informaciju, a ponajviše za čitaoce, EULEX i kosovska policija žele da uhapse ubicu koji je snajperom ubio pripadnika ROSE, a srbi stali u odbranu ubice, kao i uvijek.
Srbima su balvani smisao života !!!
Nista novo od brace Srba...samo barikade...mrze druge gledat i zivjet pored njih..
A sta srbi rade zadnjih 20 godina??? Ratuju, demonstriraju, drze mitinge na kojim kao telad samo govore \"tako je, tako je\", dizu barikade, bune se konstantno itd. Jadna je evropa ako ih primi.
Teško da ću ja izdržati do 20 :(
Zavezi i mars po usisivac da usisas kucu, hocu da se blista. Jasno muzicu ? Za iftar cu ti spremiti tvoje omiljeno jelo cmok.
Alo fosne!!! Ne svađajte se, rekao sam da ću postiti! Šta treba da se omrsim zbog vaših komentara?
Žao mi je ono malo prostalih finih ljudi u Srbiji u kojoj stoljećima vlada kolektivno ludilo koje je kulminiralo u posljednjih 30-ak godina. Meni je njih, iskreno, žao. Toliko su se upleli u mit o sebi da ne mogu pronaći put iz tunela ni da im daš svijeću.
Servo-serbi su fasisti i diktatori...!!! Sve rade MRZNJOM, TERROROM I SILOM...!!! Ruska primitivna, seljoberska, pecinarska plemena...!!!
ode vojvodina ode kosovo ode crna gora..sta je junacine sta se desava,,placi mala placi..
Jao znam pa postit ću.. Danas je dan Kadr... Dan kad je vrijedniji od 1000 drugih dana
ma prepaili se ovih dana im ROSU malo aktivniji a inace srbi kukavice i prepali se odmah da ih ROSU ne pohapse i odmah placu heheh naucili da samo njihova policija hapsi pa sad kad je obratno smrde od straha
Ništa čudno,servi su inace poznati kao brdjani,tako da im ovo dodje kao uobicajena aktivnost,ima da im se preci ponose,sto im danasnje generacije serva nastavljaju tradiciju xD
A jel\' zna netko kako jesti za 2,20 KM u Sarajevu