Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je poslejdnja srpska bitka koju ce izgubiti sigurno
NAPAD je najbolja ODBRANA, samo tako dalje moji Siptari, i ako vas nevolim,drazi ste nego ovi genocidasi...
koji kreteni kao da će im to puno pomoći kosovo je samostalna država priznali oni to ili ne ali to je fakat to je za obični narod samo epp
KOSOVARI, YYE..BITE IM KEVU, BREEEEEEEEEEEEEEEEE !! :)))))
Uz krstinu doveli i BREjvika!
ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!!
Što tjeraju sotonu?:))))) Ovo je neki ludi dan, očito. Te šeici po Makarskoj te križevi od 7 metara po Kosovu postavljeni od strane srpsih švercera...
sva mi se bulja rascvjetala od primljenih srpskih kolaca..moram lojem da je mažem..loja vazda ima u nas lojavaca..primam ga sa svih strana,i velike i male,i tanke i debele.nemem vezeljin,ali imam loj.joj mene joj..
dje ba ono krst vise lici na antenu
Vlasi postaju u sumskoj isto kao i na Kosovu...........rijetka vrsta pred izumiranjem !!!!! SIKTER
Dosao Cigo kod boga da se zali: - \"Boze, daj mi da budem neko drugi, dojadio mi ciganski zivot.\" - \"Budi Slovenac\", rece bog. - \"Nemoj njih, oni su skrta nacija.\" - \"Budi Crnogorac\", rece bog. - \"Nemoj njih, oni su lijena nacija.\" Budi Albanac\", rece bog. - \"Nemoj njih, ja ne volim marmeladu, kakav cu ja onda biti Albanac.\" - \"Budi Srbin\", rece bog. - \"E, boze, sto dva puta Cigan???\"
The Stop Islamization of America (SIOA) has declared its mission to educate Americans about the threat of the Islamic doctrine! Pa vi vidite,bolešnjaci šta vas čeka u budućnosti - GOTOVI STE!!!!
Prijedor: Ub.io se ručnom bo.mbom Drago (Stojaka) Panić (65) iz Jelićke kod Prijedora ubio se aktivirajući ručnu bo.mbu M75, rečeno je Srni u policiji. srbi su teroristi.!
Tachi sta cekas, rusi ovo??! Rusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Sta, samo 7m?
rece jedan sretnik bih je drzava a bogami i kosovo...bih je priznata od svih drzava svijeta i logicno da je drzava kakva god da je...kosovo je priznato od 77 ...znaci preko 120 drzava nije priznalo..dovoljno govori ko ima pravo na sta i da li je legalno ...sve za potrebe amerike...a vi samo mislite da su vam ameri prijatelji ..ameri nikoga ne vole...da makar ijedan realan covjek na ovom forumu ima sve bi bilo lakse...na bajram su sadamma objesili ...upamtite nikoga oni ne vole..care samo pare
GENETIKA nemoze slagati ...Sidjes u grad izvadis krv i trazis geneticku analizu . Samo vi to ne zelite jer odma pada sva suplja (akademije nauka iz BGa) u vodu a? Jebiga odkako je DNA ili DMK vi srbi izgubiste statu nebeskog naroda . Osta samo tursko rumunska mjesavina :) bez porijekla ..