Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad imaju konkretna imena i prezimena,ko mi pobi pola familije?I gosp.Tadic je malo bolje upakovan c....k.Kolektivna krivica postoji jer je velika vecina srba zmirila i cekala da \"pojedinci\"zavrse vekovni san.
@Babin Komuniciramo na bosanskom, a pošto si ti iz Bosne, razumiješ ga.
Ja sam Srbin a vi Bosnjaci,na kom jeziku vi komunicitate kad vas ja sve razumijem?
@ doc: ma jok bolan!! marko je 98% turcin jer mu je mamu i babu tucao turski kamiondzija na proputovanju, :)).. na cigar-pauzi.
E PA BORISE , POCELO JE NA GAZIMESTANU A ZAVRSILO U TVOM STANU !!
Marko TURCINE,ne spominji DNK ziv bio :)))))))))) mislim da vi Srbi imate kompleks,jer ni svoj DNK ne smijete analizirati i uporediti sa Turcima :)))))))) ti si bolan 50% Turcin genetski..Iz koze se ne moze TURCINE :))))))))) P.S.: Pocni traziti pradjeda svog negdje u Stambolu :))))))))))
Pa nisu oni bombardovani zbog Srebrenice i Sarajeva,Srbija je bombardovana zbog Kosova.Sto vise galame zbog Kosova veca im sansa da opet dobiju jos jednu turu NATO bombona :)
Da, sve u krug ponovo. Ali da bi dosli do bombardovanja, moramo opet preci preko Sarajeva i Srebrenice. Krug je krug. Malo si zaboravio, ali - - - obnovices.
Cujem, i da se prepolovimo bicemo veci od BH, a od Pederacije.... Joooooohoooohoho
Neka dace Bog da se Srbija raspadne. Srbija ko NOkia. Svake godine SVE MANJA. Cujem Vojvodina najavljuje skoro izdvajanje :)
Konacno sam nasao poreklo muslimana u BIH. DNK analizom nije nista moglo biti utvrdjeno. Ali analizom sline na tastaturi poturica koje se javljaju na svaku vest vezanu za Srbiju utvrdjeno je da u toj slini postoji oko 50 poznatih vrsta bakterija, sto je zajednici sadrzalac sa pravim pretkom poturica.. Pogledaj http://sarajevo-x.com/clanak/090324055 Ajmo, nova nacija. Komodo muslimani.
Sretna godisnjica,da se opet srteno sve to ponovi ako Bog da :) jos vise bombardovanja :)
Jole, samo ti pij, Bog sve vidi i kako cinis tako ce ti se i vratiti. MAGNA SERBIA
Sto brisete postove sa normalnim sadrzajem
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\"