Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Tito priznao Bošnjacima muslimanima naciju već ste je vi svojim vijekovnim terorom zabranjivali,u tome je stvar otuda sada ta vaša bolesna frustracija Husein kapetan Gradašćević je rekao još davno Turcima: Bošnjaka je bilo prije vas a bit će akoBogda i poslije vas. i pazi,nije pogriješio hajd sad peni :P
da je otpjevo spremt spremt se c.etnici bila bi HIT, a ne zabranjen Druže Tito, tebe Srbi lažu oni vole čupavoga Dražu
Dedo ti je bio isto vnogo ko i bosancerosov.
\'\'Problem je što se kod nas vjera i nacija vežu. A to nigdje u svijetu nema.\'\' Ovo može izjaviti samo glupavi Titin pionirčić koji veze nema nit je kad vidio Svijet.
\'\'dvije stare nacije i kulture\'\' HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA
ČANAK LEGENDO.Živjela nezavisna republika vojvodina koju su srbi na prevaru 1918-e priključili sebi!
A zašto se Bosanceros drži Pravoslavlja kao odrednice nacionalnog identiteta? Pa vjerovatno zato što više ni oni sami ne znaju ni ko su ni šta su! Ipak morate da shvatite ,prije 1054 bili Katolici pa onda preko noći Pravoslavci ,pa onda Turci ih 500 godina silovali i u roblje odvodili...Pa nakon Turaka Austrijanci ,pa nakon Austrijanaca Nijemci (i to u 2 navrata)! A neću ni da idem prije 1054 jel tu se više ne zna ni ko pije a ni ko plaća! To vam je da vam se zamanta! Ta religija im je postala opijat (ono tipa \"nebeski narod\") ,iako i sami odlično znaju da ni Isus Krist kao ni 12 apostola nisu bili Srbi.. Ja bi rekao da imaju veliku krizu identiteta ,pogotovo kad se uzme u obzir da im je i jezik (kako reće Vuk Karađić) sinteza Bosančice i Hrvatskog dijalekta.. Pa kako da nam ne zavide?
Duvaj moj obrezani ocam
Ne znate vi zašto Bosanceros ovoliko Srbuje.. Postoji jedan veliki razlog ,a taj razlog zove se ZATUCANOST! Da je Bosanceros pravi \"Srbin\" i da mu je do Srbije stalo ,onda prvo ne bi je izdajnički napustio ,a još manje otišao da radi u jednu mrsku Kanadu ,članicu NATO-a koja je pružala logističku i informacionu pomoć Amerima koji su Srbiju zaprašivali sa Uranijem i Plutonijem... To je samo dokaz ,da je Bosancerosu od Srbovanja mnogo važniji dolari ,a inače ko narod kroz historiju su se uvijek prodavali. Od Bizantske pa do Njemačke okupacije ,uvijek su bili sluge..
nek ti ga pravoslavni roditelji duvaju!
nisi duhovit ocami idi ga duvaj
Problem je što se kod nas vjera i nacija vežu. A to nigdje u svijetu nema. Ako si ti pravoslavac, ti možeš biti hrvat, bošnjak, srbin, albanac, crnogorac, slovenac, itd, ali si pravoslavac. Međutim kod srba ne možeš. Kod njih svaki pravoslavac mora bit srbin, srbin koji nije pravoslavac nije pravi srbin, a sami ne znaju svoju povjest, inače riječ srbija potiče od stare latinske riječi servija što u prevodu znači zemlja sluga, uvjek su bili sluge i za kašiku su se prodavali, a sad drugima drže predavanja kako treba da se vrate na prađedovsku vjeru. Bosanac je geografska odrednica i ne predstavlja naciju. Da smo mi normalna zemlja postojala bi samo bosanska nacija i u okviru nje tri naroda plus ostali, ali pošto to nismo bosanac i hercegovac se više koriste kao odrednice u kojem djelu domovine živiš.
moj babo pravoslavac je mene dao da osunete jes smo mi bosanci hercegovci i mi sa srbima i srbijom namamo nista ocami! mama se sekirala zbog chune al nije bila protiv. ha ja
mhoj rahmetili dedo se zvao tvrtko i sam sebe je osunetio ocam!
Bosna je starija od Srbije i neznam kako su Bosanci postali od srba znali iko? Za srbe je svaki pravoslavac srbin koji nikad nije ni proso srbijom nekontam ih... moji su roditelji pravoslavci a nemamo nikakve veze sa srbijom u Bosni smo odkad postoji..
Šta je bilo Bosanceros ,ne znaš odgovor na 3 jednostavna pitanja? Ti nekog zoveš \"paćenik\" ha ha ha ,vic dana! Baš si duhovit! Nego hoćeš li mi odgovoriti na ova 3 pitanja ili ne? Da ponovim: 1. Navedi bitku između Dražinih Chetalja i Werhmactha? 2. Objasni zašto je Draža poklao 150 Srba iz sela Vranjići i Drugovci? 3. Zašto Draža nije oslobodio Jasenovac?
Bosanceros! Da te \"prosvijetlim\" ... Poturčavanje je sistematsko silovanje Srpskih nevijesti od strane Sejmana ,Spahija i Vezira.. Promjena religije nema ništa sa time ,čak si i pojmove pobrkao - što je klasičan dokaz tvoje zatucanosti.. I odgovori mi na pitanja!