Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovo je!!!
1) Kosovo nije dobilo medjunarodni broj, nego je Srbija podnela zahtev za jos jedan pozivni (Kina ima tri) i bice dodeljen Kosovu. 2) Kad zoves iz Srbije ne okrece se pozivni, nego se racuna kao medjugradski poziv. 2) MTS nastavlja da radi na Kosovu i osniva cerku kompaniju u vlasnistvu Srbije
Imajuci u vidu pozivne brojeve ostalih ex yu zemalja, ima jos jedan slobodan za Vojvodinu +384 😂
nema od toga nista.samo pusti snovi
Znači za Vojvodinu je ostavljen 384???
ili za srpsku republiku... sta ti mislis ko je trenutno blizi :)
@skywalker5 - prije neki dan u Novom Sadu na jednoj sedeljci, čovjek kada je saznao da sam iz Bosne, pita, zar vam nije bolje bez Srbije? Rekoh pa jeste, pa šta hoće ona budaletina Mile, pitaj ga rekoh. Umlatite to, a mi smo blizu da Vojvodina nađe svoj put! Molim? kaže da! Vojvodina je zapuštena kao što nije bila nikada, Dosta nam je Beograda i njihovog folirantskog tutorstva! rekoh mu; hajde još po jednu, batali politiku. Odgovara; tako misli nas osamdeset procenata, van SNSa.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
rekoh ja, prije ce Srbija priznati Kosovo nego BiH, jesmo glupi, sami sebi skacemo u stomak ,to koci privredu u mnogo cemu, ali dzaba kod nas ima vecih Srba od Svetog Save....
Kosovo dobilo 383, a RS 387, gdje je tu pravda??? Ne mogu Albanci imati dvije trojke u broju, a Turska kopilad jednu, srami se Evropo!!!
@dukepetar Idi drkaj na sestru, dok joj tata Vasilije Kačavenda pravi brata.
SuperBabo- znaš li ti uopšte koja su i gdje su najbojnija turska kopilad?
Koji je RS dobila pozivni ;)
Poziv upomoć od bankrota
00387 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Doći će vrijeme kad će kosovo biti više država od Bosne.