Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj. Ovo je da mu covjek mirne duse da, ne 15, nego 115 godina zatvora.
bruka
kao pravnik iz mog skromnog iskustva, samo mogu reci da su zrtve ustvari prave zrtve svih sudskih procesa. bezbroj zakonskih rjesenja obicno idu u prilog okrivljenom, a to je lako uociti kroz same pravne udzbenike, a u praksi jos vise.
Za monstruma je električna stolica i zdravo
bruka od odluke suda, ako su imali dokaze, a očito da jesu, trebao je dobiti minimum 40 godina i to bez prava pomilovanja nekakvih slobodnih vikenda. ovako lijepo vladanje i za 8 godina je monstrum vani.
e svasta psihopata ima svugdje
Treba ih sviju zatvoriti