Pištoljem pucao u prsa protivniku
2
Snimak tuče u Beogradu razotkriva ubicu 24-godišnjaka
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se zovem Sulejman Tihic i danas sam po funkciji lazni patriota. Nekada sam bio odani i opasni komunisticki tuzilac. Govoreci o patriotizmu stekao sam mnogo nekretnina, rodbinu sam zaposlio u budzetske institucije, cak sam i sestru Rusmiru zaposlio u ministarstvo, vozim se u najskupljem automobilu, i ni u halu ne idem bez tjelohranitelja... A sve ste mi to priustili vi - građani BiH, kojima danas pricam o patriotizmu, iako vi znate da sam bio ratna pobjegulja.
kada namjeravate da se bavite copy/paste novinarstvom. Unaprijed zahvalan na odgovoru.
Snimak je izbrisan :S
link NULA BODOVA
Hvala vam Beogradjani sto ste nam ukazali da se i vi u.bijate, nema veze sto me je svaki dan strah pustiti dijete da ide u skolu, ja sam rahat kad vidim da se vama zlo dogadja. E koji ste vi mal.oumnici sto ovakve vijesti pozdravljate.
snimak je extra
k
nista neobicno za nas nebeski narod, postalo nam tesno u nasem beogradskom pasjaluku
Zalosno :/
Mozes skinuti program za skidanje reklama. Za Firefox imas Adblock Plus - http://adblockplus.org/en/ I drugi browseri imaju slicne programe koje mozes naci na njihovom website-u.
SANU MEMORANDUM 2012 Umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zlo.čine i razaranja, i optužnicama, potjernicama i montiranim sudskim procesima protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju. Odvratiti pažnju regionalnih i međunarodnih medija sa završnih procesa bivšim pripadnicima srbijanskog političkog, obavještajnog i vojnog vrha i političkog vrha Republike srpske kojem se sudi u Haaškom tribunalu Susjedne države BiH, Hrvatsku i Kosovo dovesti u položaj da odustanu od tužbi najavljenih pred međunarodnim sudovima. Pokajničkim akcijama dovesti Srbiju u jednak položaj sa stradalim i oštećenim državama iz okruženja. Inzistirati na zatvaranju Haaškog tribunala i na suđenju generalu Ratku Mladiću pred domaćim pravosuđem. Destabilizirati vlade susjednih država, provocirati unutarnje nezadovoljstvo i nemire
selacino jedna sdepederska.. vidis o cemu je cčlanak.. ostavi se trolanja majmune jedan nek te faka i sulejman i cijela politicka svita u bih... ovo naravno ide za koja koji sjedi i ceka da se objavi clanak i prosipa \'\'pamet\'\' o politici i politicarima.. ko biva on se razumje... pateticno _______________ a sada za clanak.. zao mi tog decka sto je preminuo.. et da nije on da je bogdo drugih sto
evo koga interesuje snimak: http://pogled.ba/svijet/crna-kronika/25547-jezivo-objavljena-snimka-ubojstva-navijaa-rada
Odlicno, jedan kreten manje na ovoj planeti. Hajde sada osveta iz suparnickog klana, i da roknete bar petoricu za svog pajdasa...i tako u krug dok se ne potrijebite medju sobom.
J ti majku futavu pionirsku
glup si ne treba ovaj inace srboljubacki portal da siri mrznju, prema servijanerima, za to su se servijaneri pobrinuli sami svojim djelima, da ih mrze sve susjedne drzave i su omrazeni u svim narodima. Pa niko vam nije kriv sto se osjecate kao sugavi sami ste krivi i zar mislite poslije agresije na bih da cemo vas sa cvijecem docekivati medom hraniti ko d anista nije bilo. Ne ovaj rat je imao svoje pozitivno glupi servijaneri su napali svoje jedine saveznike na balkanu koje su ikada imali a to su bili bosnjaci i albanci ta dva naroda su uz servijanere ratovali na kosovu one 1389 kada vas je citava europa ostavila na cjedilu jedino su bosnjaci i albanci bili uz vas. Ali ovaj rat se duboko urezao u bice naseg naroda pa stoga osveta srbljima za genosajd biti ce gora od armagedona zivi bili pa vidjeli doci ce bosanski dan d i nastavak operacije sana 95
Bosnjacki narod kao genetski najstariji i najcisci ILIRSKI narod Euro Bijele Rase je rasno ugrozen od strane genetski nerasnih Turskih k.opiladi srba kao i citava Bijela Europa!Bosnjacki Narod i Bijela Rasa nikad zaboravit nece NACRTNA silovanja desetine hiljada Bosnjackih djevojcica radi pokusaja promjene genetske slike Bijele Europe i pokusaja genetskog genocida nad Bijelom Rasom Svijeta!WORLD WIDE WHITE PRIDE-WHITE POWER!!!