Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve gluposti pisete ebo vas kolinda neka su ljudi ok
@BosnjoAstronaut Ti si nekako posebno vriđovan kad su u pitanju Bošnjaci i maksimalno si afirmisan kad treba da trolaš mržnjom između Hrvata, Srba i Bošnjaka! Idi poliži mooda trololololo mrzitelju!
@BosnjoAstronaut Koja HRHB i kojih 27,3%? Bošnjaci prešišaše Šokce i ostale katolike u BiH u Jajcu, Busovači, Žepču, Novom Travniku i Odžaku. Hrvati danas vladaju na manje od 20% teritorija. Ovo Bošnjo u nicku ti je pravo porijeklo dok te fašistička SPC nije posrbila ili pohrvatila svita iz Đakovca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma to je Kolinda prdnula
Zabio ga Bošnjo Kolindi
@HerrcegBosnaPonosna Herceg fasisto, cujem Kolinda tuzi Klix jer su stavili petokraku na Split.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad slave Oluju što ne slave i zemljotres? Što lepo stoji ova Crvena Zvezda pored Splita.
Nek ste vi stavili petokraku na split :)
Nemamo od Hrvatske nista samo nam pokusavaju svoje proizvode uvaliti nasrecu sve manje i manje posto su preskupi. Uostalo sto uopste pisati o Hrvatskoj kakve veze imamo mi sa njima.
Srpske čokoladice potresaju Hrvatsku
U mamicu vam jebbem al se većina radujete,a ne znate da se treslo jer smo probali atomsku bombu .Iduci test je na površini između Banjaluke i Sarajeva
Nes ti atomske..To je prdno Kerum:))
Osjetio se i kod nas. Prodrmalo je Dalmoše dobro....
Marjane, Marjane, Marjane, Marjane, Marjane, Marjane, ča barjak ne viješ, A na vrh barjaka, a na vrh barjaka A na vrh barjaka, zvizda petokraka!
A na drsku od barjaka, tvoja sestra, mama i baka.
Sumnja se da je zemljotres došo iz Bosne. ..
Da nije Šešelj povalio Kolindu?
Aide da bar ovdje ima pismenih novinara. Na hr portalima svi pisu epicentar na dubini....epicentar ne moze biti na dubini, to je hipocentar. Epicentar je tocka na povrsini Hamas hipocentra.
split duboko potresen zbog bakirovog odgovora kolindi 😂😂😂😂
a ona crvena petokraka na slici ... jel to da se zna da je split bio partizanski ... ili je sad direktiva da se svako zlo obilježava petokrakom
Jel alarm za tsunami?
Hoce oni lajati na Bosnu… Mada ipak mi zao Splicana… dobri ljudi!
@drinsky1serbico ova zemljotres je, za srpski vukovar.
samo se ti Kolinda igraj