Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA TO VAM "VAS" NAROD HRVATI IZ HERCEG BOSNE BACAJU !
i onda se čudimo što hoće da nas detaljnije kontrolišu na granicama? ljudi, daleko je hrvatska od idealnog, i to vidimo kad odemo na more, ali je dva vijeka ispred nas - u zagrebu NEMA 12.000 pasa lutalica na ulicama, kod njih se ipak ne otimaju mobilni usred bijela dana ispred zgrade vlade, nema OVOLIKO manijaka koji za 20 minuta sprže od gradiške do zagreba, NEMA bacanja kontejnera u savu ni baš da ti u pošti za šalterom pušu za vrat. i sigurno NEMA ovoliko smeća. dabogda nas ogradili bodljikavom žicom pod visokim naponom, a napolje puštali samo one koji polože ispit pred komisijom za civilizovano ponašanje - a i njih svaka tri mjeseca provjeravali.
Zao mi Neretve
xxx, a što si ti majke ti? još jedan ooooo Mr. taliban, fali ti banana?
Da vam je Neretva izbacila sve uje i chete '95 sada bi bila cista ko suza.
@HR I meni nikak ne bum jasno kak se ere kad nas nauče bit kulturni,a kad su doma ponasaju se kak prasci.Sad razmem i ove Bosance sto sa sa njima pate.
@Svijest, tko je još vidio da se primitivne pavijane može učiniti finom gospodom?
uskoro će vam za ovo biti milijunske kazne. btw.ne mogu shvatiti da ste neuredniji od životinja.
Vidi Baliluka, počeo je smrditi preko granica! Izgleda da će Bošnjaci biti proglašeni bio-hazardom na međunarodnoj skali. Treba im uvesti ekološki porez bilo pri prelasku granice, bilo pri izvozu ili uvozu bilo čega preko hrvatske teritorije. Uvedite im posebne pristojbe za ekološko zagađenje!
Nikad ne bacam nista od smeca u prirodu...od djetinjstva...ne znam kako neko moze i zvaku baciti na ulicu (kojoj je potrebno najmanje 20 godina da ju priroda preradi)....imali iko mozga u ovoj drzavi? Uce li ista o prirodi nasa djeca u skolama? Sramota. Primitivce rijetko kad mozes napraviti gospodom.
A sta to ti imas vece pravo nego neki Bosnjak iz Stoca ili Capljine? Ne budali mali.
http://bet-tips.cogia.net ko voli ovo neka se registruje
Hocete treci entitet ,a nemozete rijesit tako jednostavne probleme kao odlaganje otpada.
@Hafiz, a ti si brate taliban, fali ti banana?
Znači slozni smo u jednom i sa BiH strane i sa HR strane. Hercegovci baš nisu ekološki osviješteni.
Bas mi je zao skutora i ustasohrvata.
Ovo je zbilja ruzno. Ali je jos ruznije sto nas dragi susjedi hoce zagraditi peljeskim mostom. Pa eto malo... Inace su u zavadi sa svim susjedima. Pitam se onda tko je kriv? Svi mi ili oni?