Čitanje odluke Haškog tribunala
0
Slučaj Šešelj: Dovoljno dokaza za 9 tačaka optužnice
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi smrde..
Prenosimo transkript iz sudnice. Kada mu je sudija procitao odluku i odbio zahtjev, Seselj je odgovorio: \"J..ee.b..e.m vam m.aa.jk.u svima pocevsi od Hansa Holciusa pa nadalje.Mozete samo da mi po..ppu.site q.uu.rac\" :) Olicenje Srbina kulturom i izgledom :)
@ @patriot kakav srpski jezik...srpski je nastao kao i hrvatski i bosanski iz staro-slavenskog, istovremeno i ravnopravno. najveca pogreska je bila uniformizacija juzno-slavenskih jezika kao i ujedinjenje juznih \'slavena\' u jednu drzavu ovdje pisem \'slavena\' zato sto nitko od nas nije ni slaven kako treba po genetici a kamo li srbin. po tvojoj logici su i svi Amerikanci Englezi
SESELJ JE MASON
Bojim se da će Holandija ubrzo imati sličan problem kao i BiH, čim pohapse sve srbe optužene za ratne zločine isti će tražiti svoju državu i eto njima belaja jer je to dokazano vekovna srpska zemlja a \'Ag će biti glavni grad sa najviše srba ;) ;) Ko voli šešelja da Bog da mu se sve po kući radjale one krmeće glave ;)
znaci chekiran je za sljedecih dvadest godina, i kad umre treba da bude sahranjen u haagu , za kaznu, stupisdo
Od 14 tacaka optuznice odbaceno je 5 kljucnih tacaka, ostalo je 9 a i o tih 9 sudije nemaju jednoglasno misljenje i sudija Antoneti je izdvojio misljenje u korist Seselja .... Sada kad zlocinac iznese odbranu rasturice im i tih 9 tacaka koje se uglavnom ticu \"verbalnog delikta\" ... Za sve ovo je kriva nesposobnost Tuzilastva a na ovom predmetu ce se urusiti kredibilitet Tribunala sto ce dugorocno gledano biti jako stetno ...
sheselj...krrrrrrrrrrrrmak jedan debli debeliiiii kako je se ugoio.
Ako su Hrvati pokatoliceni Srbi, a Bosnjaci islamizirani Srbi ispada da je onda vise Srba nepravoslavaca nego pravoslavaca. Znaci da si vise Srbin ako si nepravoslavac. Malo ti logika ne stima.
fatajte ga zivog
siptarcino duvaj ga
Za(romanija):bolje ti je poljubi ga u PaKsU,vi ionako neperete vase pogane guze,mozda pojedes kojui COKO kuglicu:)))))))))))
E na kojoj si ti sad strani? Srpskoj ili hrvatskoj? Inače dobar fazon sa tim \"posrbljeni Hrvatu\".
posrbljeni HRVATU umriii u ćuzi:))))
mvzim pedeve
Mi mislimo da mu nije neobično, ima pored sebe puno svojih zemljaka hvala Bogu pa mogu osnovati i SAO, ili SR. Do tada će mu doći i ovi dodići & company.
Divi mi trbušine. Ubi ga jaka hrana. I to je dio paklenog plana...