Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam na samokritičnosti al ne brini, mi Bošnjaci smo merhametli ljudi, kad god poželite i vi i \'Hrvati\' da se vratite svojim bošnjačkim korijenima mi vas nit želimo nit možemo sprječavati u toj nakani.
Ovo se samo kod nas u Bosni može desiti!
Ko o cemu Slovenci o nacizmu, koga briga da li zna uglavnom prevazidjeni, jezik okupatora.
Cuj to osudjen zbog krivotvorenja diplome. Kod nas u Bosni dvije nacije krivotvorene pa niko nikoga ne osudjuje.
Nama u Bosni ova informacija je potpuno nebitna. Bitna je samo u zemljama u kojoj diplome imaju neki značaj.
ko laze taj krade, ko krade taj ima, ko ima taj stedi, ko stedi taj vrijedi!! divi slovenaca, pa ja vazda konto da laz i mimrkija prestaje zapadno od Zidanog Mosta, kad on janezi nam braca rodjena, stigli sa balkana i nastanili mittle europu :)) e sad razlika je u tome sto su slovenci stigli do nivoa da su ovakvi ekscesi i blamaze izolovani slucajevi, a kod nas se vode pod vrlinom, snlazljivoscu i dovitljivoscu. tzv zdrava seljacka pamet. ono nesto ko prica o Jablanu i Rudonji :P kod nas sve go \'self-made-men\' u prevodu na bosanski \'ovo sve sam ja sa svojih 10 prstiju stvorijo pa i diplomu univerziteta\' puna politika i privreda ovakvih nitkova sa kupljenim diplomama. eto direktor dite u tuzli, cojek ima zavrsenu osnovnu skolu i sredjenu srednjosklsku diplomu, za dva dana, dobivenu ne na inteligenciju nego konvertibilnu valutu, mozda u medjuvremenu ima i neki doktorat.