Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se treba zaletiti i preskociti sloveniju
I neka ne zaborave kupiti vinjetu.
i mi cemo suspendirat sengen
REKOH LI JA da će većina izbjeglica zaglaviti u SRBIJI I BOSNI. NI TAMO NI OVAMO. IDE ZIMA ROĐACI. A možda je to neko već lijepo isplanirao. ŠVABO NAMAMIO I UZEO KOLKO MU TREBA, OSTALO JOK. Slijedi dokazivanje Balkanaca da su dobri čuvari granice i da poštuju ljudska prava. USLOV ZA EU ROĐACI.
Ovi Janezi su polozili kod nas , da smo znali da ce biti ovakvi kada se Yuga raspadala trebali smo ih svi udruzeno napasti i sravniti sa zemljom ... Stoka bili i ostali !!
Neka mi neko ovo objasni-s obzirom da izmedju Madjarske i Srbije postoji legalan punkt za prelaz uz identifikaciju, cemu sav ovaj cirkus? Jedan dio izbjeglica je regularno prosao prolaz. Zasto vecina izbjeglica zele mimo zakona bez kontrole da predju granicu? I zasto su Madjari iskljucivo krivi ako brane zakon? Sta to njima posebno dozovljava da im se sve granice otvore? Sorry, zakon se postovati mora. Pasos, identifikacija, pa prodji. Ovakvi sutra treba da ostanu u Evropi, a nisu u stanju ni da udju u nju kao ljudi vec kao horda ilegalno. I kakvu infiltraciju u drustvo ocekivati od njih. Da ne budem pogresno shvacen-treba pomoci, ali treba i neki red da se zna. A nazadno islamskom bliskoistocnom svijetu je teze taj red prikazati, izgleda...
Srbi su najvece budale. Svi zatvaraju granice, a oni otvaraju.
Treba pomoci izbjeglicama. ovo nisu izbjeglice. Ovo su cisti migranti i dezerteri, bar oko 70% njih. Prema najnovijim podacima, do 20.50 sati u Hrvatsku je ušlo 1191 izbjeglica, od toga ih je 818 MUSKARACA, 189 žena i 184 djece.
Ti si bio izbjeglica. Ali 70% ovih nisu izbjeglice. Biraju gdje ce. Nece da se registruju na ulazu u Madjarsku zato ih Madjarska ne pusta. A sto je najgore ne idu u bliske bogate Muslimanske zemlje S Arabiju, Katar, Kuvajt, neko zaprdili cak u Njemacku i Skandinaviju 4000 kilometara od Sirije. Pa razmisljaj malo.
ispada da iz islamskih zemalja koji žive u 15-tom stoljecu urušiše šengen ko kulu od karata,najvece dostignuce EU u kojeg su toliko uložili
ma nek idu u p.m
Ja bi ujutro mogo prepišat sloveniju...
Koga boli k...c sto ce i kako ce Alpska Hrvatska uraditi....
Građanski rat kuca evropi na vrata
A ko ce to ratovati protiv koga ? Ne lupaj gluposti.
Moja prelepa Srbijo, šta si ti Bogu zgrešila 1918 god. pa si pravila državu sa ovakvim plemenima na jugu i sa druge strane Drine i Dunava?
Jadna Srbija :(( vazda ispasta, jadnica...
Ne seri četalju
Zar su ikad Slovenci poštovali Šengen, uvijek su nas istjerivali i rovili 😒😒😒