Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žalosno i jadno, kako ljude tretiraju kao životinje
Zao mi je tih izbjeglica (samo zena i djece! ), al citava situacija na balkanu sa izbjeglicama mi se ne dopada. Ne znam zasto ih zaustavljaju ili zasto im stoje na putu. Ako te izbjeglice zele da idu u druge evropske zemlje, neka ih puste. Merkelova ih je pozvala i ljudi su njoj krenuli. Problem je u tome, sto je vrlo malo zena i djece, a samo se vide muskarci. Ja te muskarce ne mogu nazivati i smatrati izbjeglicama. Uostalom pokazuju vrlo agresivno ponasanje. A taj veliki priliv muskaraca-izbjeglica nece biti dobar za evropu.
Mektic je posla desetak "strucnjaka" u Presevo da ispitaju situaciju na licu mjesta i da se bejha propreme za dolazak izbjeglica..index.hr /vijesti/rubrika/regija
Evo jedan stri...: Pričaju Bosanac i Slovenac: -Znaš li ti kako je nastao Bosanac? -Kako? Yebo medvjed bukvu! Znaš li ti kako je nastao Slovenac? -... -Yebo ti ja mater! Pa kontam, đe će drugo nego kod braće mooslimana!?