Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umro je GARANT deviznih štediša Privredne banke Sarajevo, građani možete se slikati sa starom štednjom.
PLJACKA 1, 92% GODISNJA KAMATA KAO DA SU LJUDI DRZALI DOBROVOLJNO PARE U NAJSTABILNIJOJ DRZAVI SVIJETA. TUZITI MASOVNO STRASBOURGU JER SU IZIGRALI PRESUDU.
ZNACI ZA 25 GODINA PLJACKE OKO 50% KAMATE NA GLAVNICU! TIH 2% NE POKRIVA NI INFLACIJU. ZLOVENCI HOCE OPET DA PLJACKAJU NAROD SAMO SAD ZA ZATEZNU KAMATU.
OPLJACKALI NAROD 25 GODINA MNOGI I UMRLI SAD BI IM BEZ KAMATE VRACALI GLAVNICU DA NE SPOMINJEM ZATEZNE KAMATE JER SE RADI O PLJACKI ZA FINANSIRANJE SLOVENSKE NEZAVISNOSTI
Štediše će najprije dobivati tzv. informativni izračun, a ukoliko ne budu imali prigovora, to će postati pravosnažno sudsko rješenje. U prevodu: Dug glavica 500€ Kamata na dug glavice 250€ Ukupno 750€ Troskovi isplate duga 500€ Ispata ukupnog duga sa kamatama 250€
1. *glavnica 2. ne lupaj