Janša najavio mogući bankrot
2
Slovenija je Španija iz srednje Evrope
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim prirodan redoslijed događaja. Ne možeš pljačkati druge narode i živjeti vječno u blagostanju, to se kosi sa svim prirodnim ili Božijim zakonima, nazovite ih kako hoćete. Tako će završiti cijela Evropa, SAD i ostali razvijeni svijet. Milioni žrtava, opljačkana prirodna dobra širom svijeta i pohlepa će doći po svoje, samo polako.
a da vam malo pomognemo i uplatimo koji euro?
najbolje bi bilo da ih mi kupimo za 50-tak milijardi eura. tako cemo ostati dijaspora, a opet biti blizu da mozemo doci na vikend u bosnu i zapisati makarsku.
Ma pokupite sada ove stednje sa nove ljubljanse banke i sredit cete se vi opet ;) nesikiram se ;) znate vi kako to uradit ;)
Nema Bosne da ih doji, da Bogda nestali sa mape da ih ni na mapi ne gledam. Pu.
Dabogda sloveniju rvatska poklopila.
ma slovenija je pichkin dim. 3-4 milijarde eura i to je to sto im treba. to shvabija nece ni osjetiti. a spaniji treba 500 milijardi. glupo poredjenje.
a ja poredjenja u p.,m onda je Bosna Babilon iz anticke historije
ma vi ste istocna a ne srednja Evropa...Znam da vas to boli, ali tako je...Mozda gegorafski niste Balkan, ali ste pravi balkanci!
sada ce po obicaju glupi komentari nepismenih, samo da znate da bi bili sretni da bih bude za3 gob. kao slovenija sada/sa ovim standardom ekonomijom i dugovima/
poc.rka.li slove.nci dabogda
Jos jedna socijalisticki nastrojena bijeda :D
Ima Boga da je zrno kafe...Koliko su nas sve pokrali, i uspjeli to sve da spi...ckaju za 15ak -20 godina...
Pa šta sam ja rekao majke ti? \"Ne možeš pljačkati druge narode i živjeti vječno u blagostanju...\"
upravo obratno - kad pljackas druge , onda zivis u mat.erijalnom blagostanju. samo sto to ne moze vjecno trajati. ali slovenci bi da se yebu, a da im ne udje - kad su izasli iz juge, svaka mogucnost pljacke se smanjla. sta sada?