Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napastvuje i nasa murja, samo sto nije opredjeljena prema spolu vec prema tipu auta, najvise dvojkama i slicnim skalamerijama.
ovakvi su isti u muriji i tuzilastvu, zato pustaju svoje....
stari mu bosanac!!! :)
Monstrum
errorcode : hahaha mislio si mozda da ces me naljutiti?! :) e pa nisi :) ja sam mozda srpkinja/hrvatica ali ja monstrume (cetnicke i ustase) ne branim...pa mozes pricati koliko god hoces :)
errorcode : dobro .... ajde... ljutim se na tebe XD bjezi tamo ! XD
sta se sve nece procitati ....
sudeći po naslovu, u sloveniji policajci imaju pravo napastvovati...:)))
Nas policajac ljepsi pol zaustavi zbog prekrsaja pa ako da broj onda upozori ako ne onda nalog ili prijava :D
ovakve treba prvo poslati da ih crnjo siluje a onda doživotna robija
Da si to uradio u BiH, za sat vremena bi bio na slobodi.
I još nešto, kažeš advokatu da te policija nepropisno uhapsila, tj da su te tukli i on ( advokat ) ti da ponudu, ja tužim i završim 30% meni 70% tebi. I hoplaaaa, 14.000 minimalno inkasiraš a to što si djeci ubio djetinstvo... I majke se ubijaju autima pa ljudi hodaju slobodni, ko će još radi djece nekog kažnjavati. cc