Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Stipe Mesić je rekao istinu. Šta ima u tome loše? Kao drugo, allah nije najveći.
ova matora budala vise ne zna gdje udara.
Mrki sine, ajde ti njega fino polabrnjaj jednom starom hrvatu, hoces li!? Dat cu ti 100 kuna pa si kupi kucu i auto u srbijici! Bravo Stipe, samo jebi ove zlovence ljigave! Bolje bi bilo da umjesto onog Peljesackog mosta gradite jedan malo veci preko Zlovenije, nebi mnogo vise kostao!!!:-))))
A u tih 39 000 \"hrvatskih\" boraca je bilo bar 35 000 Srba! Prema tome neka Mesic ne sere ! Hrvatski borci su svoju posljednju stanicu imali u Blajburgu !
Ma ko ti je i kome obecao. Ne kenjaj.
Slazem se da je Mesic pogrjesio. Ali na drugoj strani, svi mi grijesimo. Ne treba sada dizati prasinu radi sitnica. Prisutiti kad neko napravi gresku samo neki mogu i to nije nimalo lahko, razmislite. Oni koji budu sudjelovali mir ceka velika nagrada, TO NAM JE OBECANO! Allah je najveci!
ako je tacno .... a ko je odlucivao o tome koji ce korpus oslobadjati koji dio? koliko je drugih nacija bilo u tim jedinicama i kakve to ima veze? jel to mesic priznaje odgovornost hrvata za fojbe???? kakvo jeftino prepucavanje ...