Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se sa ivom , da nije potrebna vojska , ipak su to troškovi !! za tu šaku četnika koji bi imali muud.a pružiti odpor dovoljno je da posaljes studente sa sumarskog fakulteta
samo posalji Ivo, vracamo ih volejom !!!
hej nemoras nikog traziti samo javi gdje bi se ti to c#tnicka junacino naso..ako ti to nije po volji ostavi email ovdje pa cu ti se privatno javiti nema problema majku ti u usta cetnicku...sjasi sa tog davno mrtvog junacko srbskog konja
da se izda zapovjed za pocetak akcije, vidio bi ti v od vojske. nato nema veze s hrvatskom vojskom, kao sto nije imao ni prije. jedino ste vi imali srecu sto je amerika zaustavila vojnu akciju HV. sad bi svi bili u srbiji.
Hrvatska iako je u NATO-u nema ni v od vojske. Puste želje hrvatskog ultranacionaliste Mesića za granicom na Drini. Neka pripazi da ostanu i do Neretve. U Sarajevu sigurno likuju jer su im želje identične. Provokacija Srba u RS-u od strane odlazećeg predsjednika nama susjedne Hrvatske je samo to provokacija i ništa više od toga. U zadnjih par dana Mesić je napravio više štete nego za svoja dva mandata zajedno. RS se neće otcijepiti ali neće ni nestati što priželjkuju i već bivši hrvatski predsjednik i oba bošnjačka člana bh predsjedništva.
ako se izda zapovijed o presjecanju koridora, bit ce izvrsena u roku 24 sata.
njega hrvati zovu KUHANA NOGA.
Aje srbi šta ste se uspizdil .očito poglavnik pavelić i max luburić nisu učinili posao kako triba kad vas vako puno sere
Sara budaletina bi ratovala tuđim glavama i životima...
druze, prosla su vremena kad su susjedne zemlje slale vojsku u BiH tako lezerno. zadnji put kad su pokusali (1990) trebala im je zubic-vila. hvala na dusebriznistvu susjedima ali imaju se bosanci cime braniti.
Mamu li ti j e b e m b a l i s k o-a r a p s k u.. Predstavljas kao Tvrtko a b a l i j e t i n a si sa dna kace,, Izvinjavam se muslimania jer svi muslilmani nisu b a l i j e.. B a l i j e su otpad od muslimana kao ovaj s l i n a v k o koje se predstavlja kao Tvrtko. Mamu ti j e b e m skoro DVA MILIONA SRPSKIH CIVILA STE OD 1941-1945 P O K L A L I NA N A J Z V J E R S K I J E NACINE, A PRICAS O TOME KAKO SU SRBI K L A LI. SVE J A M E U BOSNI I HERCEGOVINI STE NAPUNILI DO VRHA SRPSKOM NEJACI, KOJE STE U B I J A L I K A M A M A, M A LJ E V I M A, O D S J E C ALI G L V E, P A R A L I STOMAKE TRUDNIM ZENAMA, D R A L I KOZU SA STARACA, I TI PRICAS NESTO O Z L O C I N I M A... DODJE MI DA TE POTRAZIM (STO NIJE ISKLJUCENO) I DA TI SE N A J B E M M A T E RE B A L I J S KO-I S L A M S K O T E R O R I S T I C K E... ALI NE MORAM..USKORO CE AMERIKA I EVROPA DA VAS SATARU, SAMO STO VI TO SLIJEPCI NE VIDITE..
Ne znam za vas, ali meni je vec pun klinac ovih politicara iz susjednih drzavica koji nama u BiH sole pamet i prijete odnosno se slazu ili ne slazu sa necim sto je neko od bh. politicara rekao ili nije rekao. Iskreno RS je nas problem a ne problem hrvatske ili srbije, te stoga trebali bi MIND THEIR OWN FUCKING BUSINESS! Stvari nisu bas ruzicaste ni tamo iz ove perspektive - Srbija je sve manja i manja, a Hrvatska grca u korupciji.
kod bosanaca i hercegovaca pa nažalost i ti si tu među nama
hehehe kome ono još nisu ukinite vize, od koga ono svi bježe?hahaha
Svaki narod ima pravo na referendum pa tako i srpski. Ako su Albanci imali pravo na nezavisno Kosovo (iako je protiv sporazuma bilo) zasto tako nebi mogli i Srbi u BiH. Srbin je barem posten i kaze otvoreno onako kako zeli, dok ovi turski isprdci bosnjaci samo tuđa posla gledaju.