Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužno što se često reaguje tek kad se desi nesreća. A još gore što se i doneseni zakoni ne poštuju. Stara priča. Samo forma, papir nažalost.
Zakoi su samo za sirotinju .Ako imas pare zakoni nevaze
Čuvajte se otrovnih pahuljica iz Konzuma, smetljari nas truju svako malo - ribama, mlijekom, jeftinim sokovima, ko zna čime sve ne, a sad i pahuljicama.
Samo su 2 godine zakasnili sa zakonom. Malo bolji od naših...
...bolje da ne pitam kakav je naš zakon iz te oblasti...a tek njegova primjena, bezbeli "joja" inspektoru u "padže" i sve ok...
pa dobro, nešmo sad prećerivat :))
...pa to i jeste svrha aparata, da ima novu naljepnicu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ja sam bio strasno cool i nisam padao na fore da li je tako bilo hladno i mornarima sa Aurore
Pitam se da li Srbija piše o našim (ne)usvojenim zakonima, kao sto mi pišemo o njihovim.
Gledaj majke ti Klixovaca,zabranili komentarisati pahuljice one ,a daju ovo,kad se neko ubije,Antu,Bradonje hahahhaha smijesno majke mi.Pozdravljam Lunu,svidja mi se ta djevojka :D
Jos bolje ,nisam ni ja tako mlad :D A treba mi malo starija,sa svojim ja ,koja ce me uputiti na pravi put :D
Ma joj lako je tebi sad pricati :D Meni si ti divna :3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)