Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo je nasa zemlja SLAVENSKA Nikad kosovo nece biti u sastavu Albanije, nikad. Kosovo je i Srbija, i BiH, i Hrvatska i C.Gora. Kosovo je nasa zemlja Slavenska. Mi smo Albance primali,od njih kupujemo po nasim gradovima, jel to znaci da ce se sutra odcijepit i od BiH? Kosovo je nasa zemlja Slavenska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kako je moj zeljo prosao protiv zidova
svrrbi svrrbi svvrbiju kosovo je dardania*** serviaj ko nokia sve tanja i manja...!!! :)))
Kako ovo smrdi.Opet ugrozeni.Samo naprijed NIJE TO 92 .
Tadić želi dijalog i mir, zato što se usr\'o! Ne smije ni od albanaca ni od EU.
Da li kosovska vlada razmislja o prosirenju teritorije R Kosovo,pa oni su ludi ako se zadovolje trenutnom teritorijom koju cini R Kosovo.Odnosno Vlada R Srbije je luda sto ne pokloni znacajan dio svoje teritorije Republici Kosovo kako bi se u takvoj drzavi naslo barem 49 % Srba koji bi svakako bili konstitutivan narod,imali svoj entitet i svoju vladu i kocili razvoj R Kosovo.To bi bio najbolji potez Srbije i u tom slucju bi mogli reci da je R Kosovo i srpska,sve drugo je apsurd.
ta dekljaracijancija ce za gujscu obrisati mi se resili srpskih baniditi na sever vdemokratsko Kosova i sad mir toleranjcija i properitetnost u demokratija. nema vise srbin na Kosova mir je tu.
KOSOVO JE SRB...UPS GRESKA!!! hahahahahahahah hhahhahahahahhahhahahahaha
zna dobro Taci da vi nista ne smijete zbog EU :) zato vam ovo i radi