Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ \"normalan srbin\": ti si dokaz da medju vama normalnih nema, :)). zlocinacka bagro !!
@normalan srbin : svaka ti cast. @normalan bosanac: gde ste vi mogli da stignete??? do Loznice i cak Nisa? pa vi niste mogli da predjete preko Drine a kamoli do Nisa....ajde prosetaj malo pored Miljacke.....Republika Srpska NIKAD nece biti ukinuta....
PUSIO BIH SA ZENOM PO STANOVIMA
OK, mi Srbi uradismo sta nam je receno i sa ovim smo zavrsili ono sto je trebalo i mi odosmo dalje ... A vi uzivajte u vasih 5 milisekundi slave.
Entitet manji....tj sumsko cobanski je nastao na genocidu i jedini je takav na tlu danasnje EU !!!! A posto citava EU osudzuje genocid i ne priznaje ga.....logicki je da ga ukinemo !!!!
Kazu da je Dodu sinoc puko srcani.........eno ga na aparatima.......pod hitno nazvati Dabu nadriljecnika svih cobana da ga malo osvjezi tj zapisa !!!!!! Ima laktasenko od muke odmah Kosovo da prizna........lol !!!!
za izglasavanje ovde deklaracije trebali bi biti nagradjeni isporucivanjem ejuba ganica
@Pravi Patriot.......trudis se genocidas.......ali ti slabo ide .....ne znas cobane dalje od sarenke i kajmaka da odapnes !!!!
imak neko upaljac ? al da nije genocidni :))))
Malo to brate malo. Do neki dan ste nas šutali na ulicama prijetili, sad ću bre da srušim ovu zgradu a sad se sve svodi na internetne frustracije. Eto šta je ostalo od krika pobednika.
Ja ne mogu, kao i vecina stanovnika Balkana, da uticemo na sjednice guzonja i njihove deklaracije!!! Ali mogu kao pojedinac da vam se svima spomenem majkice, i guzonjama, a i Bosnjama, onima sa puskom u ruci koji su krenuli da pale moju kucu i protjeruju moju porodicu!!! Za koju i ne znam gdje je ko. Mater vam ebem svima, i poke.njam se na vase novonastale drzave, koje nisu nista drugo nego leglo zla i kriminala, privatne mafijaske tvorevine gdje manjina jase vecinu do iznemoglosti!!! Eto, tako!!!
Moze Evropa da vas tetosi koliko hoce, ali znamo se mi. Znamo ko ste bili, i u proteklim i ovim ratovima. Poke.njam vam se na GHanicija, zlocinca!!! I na Islamsku Deklaraciju krepalog Alije. Nas cilj- Islamizcija muslimana, Nas moto- boriti se!!! More sikter!!!
Vi ste, bre, Hitlerovi Handzari i najveci fasisti Evrope, najvece zlo koje je planeta vidjela!!!
@@admina i @rep Koji ste vi retardi!!!!!!!!!
Izvinjavam se svoj braci u Republici Srpskoj u ime vecine Srba iz Srbije. Mi ovo nismo hteli, ovo noje volja vecine i imate svo pravo da nas mrzite... mozda nam oprostite jednom!