Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da su tamo Bosanci oni bi vec sutra sve pocistili staklo i organizovali plenum..
Je l' se neko sjeca demonstracija krajem osamdesetih? Sve mi se cini da ponovo pocinje...
@fantom slobode Da... "sranje" u Ruandi. I jos uz to... "A vas nesme niko da bije (sem vase i nase sluzbene milicije)".
Eh... kolko i da je grozna vlast kod nas u Makedoniji..opozicija je za ameriku i nato...to i jeste problem.. sve gori od goreg.. svi ovi protesti su dzaba.. isto ko sto bi bilo u bosni.. :S nazalost nema ko da vodi ove drzave a da valjda.. mozemo mi svi na balkanu mjenjati svake godine vlast... opet je sve isto... hebiga..
A nikolica nece da ode😂
Braca Makedonci jos od 90-tih rade sve po naredjenju, poslusni da ne mogu poslusniji biti i opet ih gazde sa zapada mrcvare. Bolje im je bilo da su se kurcili ko Srbi, jer i ovako i onako podivljala Siptarija ce otimati sve sto se oteti moze. Odvojice im pola Makedonije dok trepnu. U stvari, vec je odvojeno samo im jos niko nije javio.
siptarija u makedoniji nije podivljala..nije ovo braco Bosna pa da divljaju za neke snove i izmisljotine...u makedoniji je vec 5 godina siromasni protiv bogatih...kazem ti iz iskustva.. zivim u makedoniji vec 18 godina.. zadnjih 15 nikad problema nisam imao sa makedonskim siptarima.. problem su ti sto dolaze sa strane...al se sredi uvjek taj problem bas zahvaljujuci tim zlobnim siptarima kako ih nazivas..
Bravo yebite majkata u pizdata rabota! Tako se radi sa mafijom. Mi ovdje volimo kad nas gaze i mi im se divimo, zovemo ih 'elita'! Ko glumci!
bande NewYork-a. ili makedonsko proljeće
Balkan...
Blago njima.
Jebe nas bakire u svim pozama kad ti dajemo..
Svugdje gori samo gdje je najgore ne gori:D
Ma ja ovdje glavna tema tuca na Vlasicu..
"Strani faktor" poznati izraz kada je srušena vlada Ukrajine.
@fantom slobode Ako Rusi uđu u Makedoniju cijela Jugoslavija će se osloboditi "stranog faktora"
@fantom slobode Prisusvo Rusa na Balkanu, znači odsustvo Nato tenkova protiv naroda koji diže revoluciju.
Stanovnici BIH, stisnite muda izadzimo na proteste, borimo se za bolju buducnost,ne dozvolimo korumpiranim kriminalcima da gaze po nasim pravima.
Izađimo na proteste i borimo se za bolju budućnost kakvu danas ima Libija, Egipat, Sirija i Ukrajina.
i oni su gledali dok smo mi krvarili btw-prvi put četnici se pominju u sjevernoj macedoniji krajem xix vijeka
lol majmune.. a sta su trebali? i oni sa Srbijom da napadnu muslimane?? trebas biti zahvalan a ne da kakis.. nas je tadasnji precjednik namjerno izvukao makedoniju zato sto je jos imao san za bratsvo i jedinstvo.. svi narodi su u njegovoj glavi bili braca..premala drzava je Makedonija bila da zaustavi krvoprolice.. pa je izabrala da gleda umjesto da pomaze u istom
...brate, ovi "ski" srbi plaho se popišmanili...
Commie, otidji u Makedoniju pa reci Makedoncu da je "ski" Srbin, pojesce te zivog. :)
@KesedzijaMusa - Zanimljivo. A ko je okupirao ove prostore u velikoj seobi naroda? Nismo ni mi bas ovde na ovim prostorima od prosle ere. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)