Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jarane, nisi u Urugvaju !!
alo klix marihuana nije droga
Mora jadnik zbunio se, do jucer seto po plazi pa viko "kukuruz, kukuruz, kuhani kukuruz samo 15 Kunaaaaa" a taj dan "Trava, trava, domaca trava samo 150 Kunaaaa", jbg jarane saberi se malo i ne duvaj toliko vlastite robe.
Lagano sportski hahahah koji brat :)
MARIHUANA TREBA BITI LEGALNA!!! iako nikad nisam probao marihuanu, ali koja je logika prodavati cigare koje ubijaju a ne prodavati marihuanu koja moze sluziti kao lijek
Marihuana je lijek-dokazano,naučno alkohol i duhan ubija-dokazano,naučno lijek-legalizirati ubojice-zabraniti
sto su ga odmah optuzili za prodaju, mozda je koristio u privatne svrhe :)
Šta će seljoberima žičara, oni bi je napravili kada bi išla u jednom smjeru, sa planine u grad. Za sarajlije željne vožnje žičarom posjetiti Jahorinu.
Kako znaju da je proizvodio i prodavao , mozda mu je neko ubacio slucajno
LEGALIZE IT !
pametnjaković,ljubi ga +majka