Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj klixe sta vi objavljujete... Postali ste Kurir na kvadrat.
Seselj genocidaš
@banana Misli Vojo da će jednoga dana, konačno, uz blagoslov Trumpa zauzeti Sarajevo-oko kojeg je oblijetao i nemoćno cvilio!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
hahahaha..Ima li igdje vise budala nego na poducju ex Yu.....
@Kiki... 😅😅😅😅😅 vidš bona, ovaj tip ima mozak, on nije glup, nije mu mnogo potebno da zauzda masu i svi igraju po njegovom taktu ...
@LIMESA vidim Lime...vidim...:-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šešelj ima problem, jer je na crnoj listi kao loš momak!
Ako je pobijedio u Americi, pobijedice i u Srbiji ???
seselj je pickica
Sheki,don't shit.
Pregorio mi usisivac.Zna li ko kakvog majstora da popravlja al da je jeftin.
jebote trump a ti njega...
Spvem te se spvem te
HAHAHAHAHAHHAHA
Dodik je kazao da je pobjeda bila očekivana uz uvjerenje da će se novi predsjednik brinuti za napredak zemlje. ''Upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom ubjedljive i očekivane pobjede na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama. Povjerenje građana koje Vam je ukazano potvrda je uspješne politike Vaše partije i Vas lično, kao i snage i odlučnosti da na najbolji način predstavljate državu u narednom mandatnom periodu'',kazao je Dodik.
Steta sto Bakir nema bar malo pameti i uradi to isto
hahahahhah konja
ispišat'se na obojicu
Kakav narod takva vlast...
Prvo Brexit, sad ovaj, pa ako jos bude Seselj i La Penova onda je treci svjetski rat. Sve sami fasisti pobjedjuju, a to je sve zbog migranata.
Gospodin Seselj je najobrazovaniji covjek sa podrucja citavog Balkana. Ali, da bi to shvatio covjek i sam mora da bude dovoljno obrazovan i pametan.
@azem Ja ga cijenim ne samo zato sto je on nevjerovatno inteligentan nego je i nevjerovatno iskren. Sa gospodinom Seseljom uvijek znas na cemu stojis.
i veci su prije tebe padali seselju i povlacili obarace bezuspjesno U Bosni nema otcjepljenja bez rata to nek ti je jasno
kurceva vijest kurcevi KLIX