Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok budala ima kao sto je vojvoda Vojo, Srbiji napredka nema.
baljezga kao i obicno cega se pametan stidi, budala se ponosi
ZIVJELA SRBIJA
Besjeda ni citati neznas. Nije sf nego fs i tako si i istoriu čitao pa naučio pogrešno. Kakav stolni ne znam o čemu pricate. Imali ste pola ilica i cim od onolikog grada i sad odjednom stolni. Pa to nema ni u PM. Kako ste samo retardirana nacija. Ni pravi Hrvati Ne da vas mrze. Nego da se ponovim pametnije bi vam bilo knjigu u ruke.
NAJPAMETNIJI IDIOT SA NASIH PROSTORA... budala ali nema koga nebi nasankao u verbalnom duelu
PA STO SE NE U.B.I.J.E.S kada bi to bio tvoj IDEALAN KRAJ?? Ma isuvise si ti velika kukavica da to ucinis, kao i te KUKLJE sa tobom Jadovan i S-Mradic...Sve same kukavice, kad je lajati i gurati druge da ginu HRABRI STE, a kada dodje do vase guzare U.S.E.R.E.T.E SE I U.P.I.S.A.T.E, moraju vam PELENE MIJENJATI, \"EROJI PALJANSKO-SOKOLACKO-SELJOBERSKE BAGRE...
600sf!!!! i ja volim tetovaže i MOSTAR JE STOLNI GRAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cro vi ste Hrvati velikog srca. Pa kad psijes čovjeku koji je u pravu i prijetis hajde napisi mangupe gdje se možemo sresti pa da ti ja kao mostarac promjenim izgled i usput istetoviram na čelu jer je stolni Hrvat pa da takav hodas kretenu sa sirokog brojeva ili iz gruda koji je nekad 96 doselio u Mostar.
Ma ovi Srbi generalno retardirani cijeli život slave izgubljene bitke nijedan sud nije kompetentan da im sudi i sve ama bas svi se nešto kofrce a njihovo je srce je pile drhti od straha kada grmi sto sto kaže ona drolja od cece. Ni ovi Hrvati nisu daleko od mongola. Izvini te mongoli sto vas vrijeđam. Cuj hrvatski stolni grad Mostar. Pa jadan nebio 17% cro idiote i nije neka cifra za grad kao Mostar tako da nemoze biti hrvatski stolni grad. Knjigu u ruke i nauči nešto.
CRO...se usro
Kako bi ti je.bo ma.ter da znam ko si, a Hrvat 100% nisi ;)
Ja bih ti odsjekao i noge i ruke, iscupao jezik i viljuskom izvadio oci....pa bih ti pruzio najbolju medicinsku njegu u cilju zarastanja tih rana...i onda bih te ostavio da zivis negdjwe u kakvom jadnom ruskom starackom domu do kraja zivota....Za tebe monstrume, smrt bi bila nagrada. Svi veliki zlocinci i fashisti su prizeljkivali smrt u zadnjim trenucima, jer nisu imali m.u.d.a da zive brutalnom istinom.
ja ko hrvat i katolik voli bi da se šešelju ispuni njegova želja.osuđen na smrt i to vješanjem.
@ Kako to Zato sto bi izginuli milijuni Japanaca i Amerikanaca, slicno kao u Njemackoj da ih nisu natjerali na kapitulaciju. Zar ti je nejasno da su time pobili sto dvijesto hiljada njihovih i i nijednog svog. Mislim da je i Japan time bolje prosao nego Njemacka koja u vecim gradovima nije imala kuce da stoji. Hitler i Car Hirohito jedno te isto govno samo drugo pakovanje nisu nista drugo postigli nego sto su svoju zemlju i ljude uniistili finansijski i Moralno. Mada su mozda potaknute bas zbog tih zlodjela danas najuglednije zemlje na svijetu. To ne vazi za Servianere posto oni svoje zlocine ne priznaju.
CRO 08.06.2011. u 20:34 Veliki pozdrav za Vojislava Seselja koga iznimno cijenimo i u hrvatskome stolnome gradu Mostaru! Komentari skutora koji bi voljeli da su hrvati nisu zanimljivi. A sta mislis da obuces majicu s natpisom Mostar-stolni hrvatski grad,pa prosetas laganice krug od musale,fejicevom preko starog mosta i kroz cernicu i vratis se na spanski trg...
CRO 08.06.2011. u 20:34 Veliki pozdrav za Vojislava Seselja koga iznimno cijenimo i u hrvatskome stolnome gradu Mostaru! Komentari skutora koji bi voljeli da su hrvati nisu zanimljivi. A sta mislis da obuces majicu s natpisom Mostar-stolni hrvatski grad,pa prosetas laganice krug od musale,fejicevom preko starog mosta i kroz cernicu i vratis se na spanski trg...
vidi sto se u Bosni VOLE ujke sa cetaljima, a znaju li u Rvackoj sta rade ercegovci prije nego odu u lijepu nasu da oplakuju vukovar? sramota.