Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....baš šteta..........koja bi to igranka bila da je šešelj nekim slučajem izašao iz zatvora.....
Pa realno, bolje si zivi u nizozemskom zatvoru nego u prosjecnom srpskom apartmanu xD
covjek je od suda u Hagu napravio cirkus, a ovi gledaju kako da ga puste :))))))) komedija https://www.youtube.com/watch?v=b2eO2q-Qhag
hahaha divi mu vugla hahaha umri stoko umri
Ne kontam zasto vise ga ne osude pa da umre kako I zasluzije ako osudjenik, hebo im on mater a oni njemu..
...pa svi zajedno tebi!
Sad je nepismeni Tomo miran ne mora jos kupovati pampers.
Šešelj - Začetnik današnjeg "fejs" jezika. Vovim te bve!
Opet ovu prikazu zločinačku objavljujete? Vi niste normalni sekunde svaki yebeni dan Šešelj pa niđe veze ba ok hvala objavite tu i tamo ponešto u sjećanje na heroje odbrane BiH ali ako ćemo realno više, mnogo više prostora dajete zločincima, jeste vi dobri ba?
Sadam I Gadafi su isto trazili da im prevedu presudu na njihov izvorni arapski, kao I da im se obezbjedi vise voca i povrca u obrocima...ali su ih ubili ko pse....a Seselju je bolje u HAgu nego u onoj vukojebini gdje su ga nafatali
Ostačeš tu još 20 godina i umriječeš u kavezu
Njegov narod će vjekovima pričati o njemu, dizati mu spomenike, i pamtiti njegovu inteligneciju i ideje. A ti kad krepaš, za sedam dana ni najbliža tvoja rodbina neće znati da si ikada postojao, slino jedna!
Vjerujem da hocete kod vas su masovne ubice inace heroji i zato nikad i necete biti prihvaceni i respektovani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i ove isto nab*ijem na ku*ac, sve !!!
Pa normalno da nece. Dobro mu tamo. Tamo je makar zasticen i ne boji se za zivot. Vamo bi bio neupadljiv ko vo na koridi.
Idemo redom: glup,gluplji, najgluplji... 6 zlatnih je poBIJEDNIK, njegov komentar je najgluplji.