Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od Karlobaga Ogulina Virovitice Karlovca ostala je jedino METASTAZA NA JETRI, ovako vojvode junački skončavaju, a đeneralu dug život i sporo umiranje s napomenom da ne zaboravi zubalo u sudnicu ponijeti
bovi ga dusa jev ga zena vavava sa vodjakom 😂
Baš divna strategija, dobili ste ime na papiru, a životni prostor suzili, a Jugoslavija vam je bila šira, ali đžaba govoriti onima koji još ne shvataju da 3 nikako ne može biti 1
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
......pogoršalo se njemu prije jedno 40 godina.......... nažalost bez ishoda.......
_"Zdravstveno stanje haškog opuženika i vođe Srpske radikalne stranke (SRS) Vojslava Šešelja se pogoršalo, ali on i dalje odbija otići u bolnicu, rekao je u četvrtak u Beogradu Šešeljev zamjenik u SRS-u Nemanja Šarović i optužio Hrvatsku da ucjenjuje Srbiju na njezinu europskom putu koji je ocijenio kao "poguban"." Ah, što lažu! Je li to Šešelja zabolio zub kutnjak? Zbog te bolesti se i ne odlazi u bolnicu. A od svih onih bolesti koje je on nabrojao da ima, bolesniku ne pada ništa drugo na pamet, nego samo ozdravljenje. Bolestan se čovjek ne ponaša kao što se on ponaša. Taj je izvarao i haški tribunal. :)))))
...pa naravno da vas Krvati hebu ba...sta ste vi mislii ba...aaaaa...glupi ljudi :)))))))
PRVA MI JE, PRVA MI JE I POSLJEDNJA ZELJA, DA ZAKOLJEM, DA ZAKOLJEM VOJVODU SESELJA!!
Ne slažem se sa četničkom ideologijom Šešelja ali je ipak manje zlo od Vučića, Nikolića i Dačića.
On je ako nista iskren i jako je pametan
Ceka ga njegov avio prevoznik da ga vozi za Hag...pogledajte..! https://www.youtube.com/watch?v=5GNX-TRApl8
Vojislav Seselj - pametan, posten i hrabar covjek. Sve ono sto novom svjetskom poretku ne treba. Uspjesan politicar moze biti samo glup i korumpiran. Kukavicluk se podrazumjeva. I podanistvo. I poslusnost.
Ne spominji kontinente, pojavice se lik5555.
Vrag ne spava :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
pedevi pedevi pedevi pedevi
zalio se seselj zeni : vovio bi da sam umvo dok je bivo vat imao bi sad spomenik a vako sad me niko nevovi
Da hoce ova Chetnicka gamad Zlocinacka pokrepati, tek tada bi oni normalni Europski Srbi prodihali i shvatili koliki teret su trpili na plucima. Uvijek im neko kriv, iako su za sve sami krivi . Pogotovo gamad kao Krepali Arkan, ovaj zivi mrtvac Seselj, usrani Sratko Mladic i poludjeli psihijatar Radovani naravno , krvnik Balkanski Krepali Milosevic.
Europski Srbi? Srbija jeste Evropska država ali pripada s Rusijom u savezništvu. Rusija je oslobodila i moj i tvoj narod od fašizma i to će učiniti ponovo ako treba.
hahahahahahahahaahahahahahaahahahahahahaahahah
Koja lakrdija od suda, koja lakrdija od država. Ova hablećina se ruga svima.
Krepa i ovaj