Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djikani nemogu nikako da se opamete...traze chepa guzici....a bogami ce ga i dobiti ako bude belaja
klinac da ti petardu bacim utekao bi ko mali mis, kamo li da vidis cetnika sa nozem da ti prilazi...
oj turkinjo gde su to dimije, u cetnika oko redenika...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ovako su i 90' bukali.Pa s gacama u rukama bjezali kuci.Sta ce tebi garibu oruzje.Uzmi stap i srci pilecu juhicu jos to malo vremena sto ti je ostalo.
Ovaj psihopata je opasan i smrtno bolestan , svjestan je da mu se blizi kraj , mozda je odlucio da ne ode sam , a bome ima ovaca da podju za njim .
@susjed iz Hrvatske Cistili smo vas u oba svjecka rata. Vidicemo sta ce biti sada u ovome.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
oluja se sprema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
usput, mislim da će srbi u HR ,ovih dana, biti znatno_znatno tiši ! Usput, velim....onako-tek tako
Voja Dvocijevka tako dokazuje da nemaju (više)oružja.Davno bilo. Za plaće znam da ne dijele po par mjeseci. Ali, što se nas u Hrvatskoj tiče, mi ne tražimo oružje od nikoga jer imamo - DOSTA ! Osobito za SRbe !
Vidi Hin kakvi su braco draga..ko da je naki skup u Anadoliji..
ovo je sramota za covjecanstvo...da jedan monstrum,ubica,zlocinac...da drzi govor da je slobodan
kako vam vise putina nije zao???tolku lik analnu bol trpi kolko mu ste se uvukli u dupe.samo vam snjure vire
Da hoce Seselj pobjediti na izborima,da i ono malo srbije izgubi Vojvodinu i Sandzak,to je tu negdje bice Srbija Beogradski pasaluk
Evidentno je da pouke nisu izvucene ... djikani nisu mrdnuli iz devetnaestog vijeka i opet traze guzici cepa
Opekao se jednom,sad trazi pomoc rusa,e moj seselju,plitak si,steta intelegencije tvoje,nisu te osudili,no jesu li te otrovali?Bio si obicni megafon milosevicev!
ma pustite konja bola , uskoro su izbori u srbiji pa valja glasove skupljat na nacionalnom zanosu
TAKO JEEEEEEeeeeeeeeee OPLETI MAJSTOVEEEEEETO KVALJUUUUUUUU JUVISSSSSSSSSS NA KOLINDUUUUUUU JUVISSSSSSSSSSSSS I POVEDI PICKOUSTOG NAPVJEEEEED NA OVUZJEEEEE FAKAT KVETEN
sad ce bvaca vusi tvaktove da posalju
polovne tvaktove!
Povijest se ponavlja, jer su Šešelj i tadašnji vodeći srpski političari na isti način pripremali Srbe za rat 90-ih. Pa su se tako u njihovoj propagandnoj mašineriji ustaše, MUP-ovci i ZNG-e iz Dubrovnika spremali napasti CG i osvojiti Boku Kotorsku. Ustaše iz Vukovara i Iloka su se spremali napasti Šid, Rumu... Ali želim vjerovati da je s vremenom većina Srba došla pameti i da neće nasjesti na ratno huškački govor ovog bolesnika.
STJEPAN III, nisu, nisu se dozvali pameti. Bio sam u srbiji više puta zadnjih par godina. Ogromna većina tvrdi da srbrenice nije bilo ili barem ne u tolikom zločinu, kao i Ovčara. Dubrovnik je proopaganda a za Voćin, Škabrnju, Ćelije ne smatraju istitinitom- gotovo svi. logori u srbiji-ne smatraju logorima nego regularnim zarobljavanjem neprijateljskih vojnika, sve po Genevskim konvencijama. Ludi su, ko struja. Bio sam u firmi gdje još drže izlizanu miloševićevu sliku (Timočka krajina).