Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lignjorad u hrvatskoj je bio genocid nad srbima a u bosni nad bosnjacima! svi srbi su ili pobijeni ili protjerani iz srpskih krajina u hrvatskoj a to je nista drugo nego genocid!pitaj srbe iz knina koji sada zive u BiH je li ili nije bio genocid!!?!
pa to mogu samo srbi !!! Sad ce ipasti da je Armija BiH razarala Vukovar i Dubrovnik, da si Bosnjaci pocinili zlocine u Skabrnji i na Ovcari I ONDA da je Hrvatska Vojska tukla Sarajevo, Bihac, MO , TZ itd itd i da su Hrvati pocinili genocid u Srebrenici. A jadna srpska nejac se kao i uvek ipastala i branila se od u.s.ta.skih i zelenih hordi. ZVICU KAO RTS 1992-95
Budali je i govno poslastica!
Kada će srbija podići optužnicu bar jednog srbina koji je poslat ili koji je naredio odlazak jedinica u agresiju na BiH i Hrvatsku? Ovo ti je isto kao kad Slobo, Drgao i Blagoje napadnu Franju i poslije otac ove trojice tuži Franju zašto je pružao otpor dok su ga ovi tukli. LICEMJERNO kao i uvijek kada je srbija u pitanju!
kako \"osumnjiceni\" ako je stigla optuznica, onda su optuzeni... ja glupe greske...
@svasta G.lu.p si!Procitaj pazljivo sta pise u pitanju su z.l.o.c.in.i a ne g.e.n.o.c.i.d!U bosni je bilo z.l.o.c.i.n.a ali ne i g.e.n.o.c.i.d,tu rec samo vi b.o.s.j.e ponavljate kao papagaji!Takodje u Hrvatskoj je bilo z.l.o.c.in.a nad Srbima ali ne i g.e.n.o.ci.d.a!Objasni mi ovo kako to da svi bosnjaci ili m.u.s.li.m.a.n.i su protiv ne.za.vi.sn.e R.e.p.u.b.li.k.e S.r.p.s.k.e ali takodje su svi za ne.z.a.v.s.n.o Kosovo???Ko je ovde li.ce.m.era.n?
ja mirsad fazlic-fazla,novinar,sam dokaz\'o da je bio genocid nad srbima u srebrenici! pogledajte norveski dokumentarac!
koliko su srbi licemjerni; negiraju genocid nad bosnjacima u bosni i hercegovini, a tuze hrvate i hrvatsku za genocid nad srbima u hrvatskoj. podrzavaju separatizam republike srpske, a krivo im za kosovo. ma bjazi tamo.