Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaci je ovaj Numan,sestric od Ruzice Sokic navijac Crvene Zvezde
Mašala, biće džabalame... :D
Ko ce mu urucit menshuru??? Vucic,nikolic i dodik?
@alibaba@ja mislim da će patrijah irinej jer to je te isto ,jedini validni predstavnici Bošnjaka u Srbiji su na Sandžaku sa muftijom ef.Dudićem sve ostalo je od Srba postavljeno
@ko je boje havla dje im je jusufspahic haha...vladika jusufspahic
Ako cemo vec o rusenju dzamija, Srbi su mala maca za ono sto su Austrijanci porusili. Koliko puta je, ne samo Beograd, padao u ruke Austrije i sve dzamije rusene pa opet. Konacnim padom Osmanlija, dzamije su rusene sistematski, sto od Austrije sto od Srbije. I to nije nista cudno, dzamije su okupacijom izgradjene, i nakon oslobodjenja rusene. To je bio normalan slijed okolnosti jer su Turci bili okupatori. E sad sto ima jedan narod Bosnjaci kojih je manje od 2 miliona koji ne moze da prezali pad Osmanlija i evropeizaciju ovog hriscanskog dijela Evrope kakav je uvijek i bio, to je vec druga tema.
Kakva je koristi od džamije ili bilo kojeg vjerskog objekta? Ne podržavam rušenja, da se razumijemo.
primitivac, po toj tvojoj logici bi trebalo sve crkve po americi i africi porušiti jer su ih okupatori podizali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajd nek ima veća izmišljotina od Reisa IZ BiH. Čuj Reis Srbije ! Takva funkcija u islamu ne postoji. Imao je pravo HAdži Lojo kad je poveo ustanak nakon odlaska Turske, sad bi se prevrto u grobu. Uskoro ćemo imati Reisa svakog kantona, onda grada i na kraju mjesne zajednice. Zajedničko svima će biti da ne rade ništa a sisaju platu iz budžeta.
Vjeujem da je i pitanje genocida u BiH od strane Srbije za novog Resia NEMJEŠANJE U stavri druge države !