Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se ponadao konačno nešto pametno od nas iz Bosne, kad frajer prolupao skroz. pokreni to u Sarajevu, magarac jedan, pa ćeš vidjeti kad dobiješ motkom po Šabanu....čuj tetu preko Ubera....uberem ti tetku....bolje da si napravio Uber za tete kod je bi se grunule u slobodno vrijeme a nalaze se upravo na stanici blizu nekog mudonje koji bi ju grun
dobra poslovna ideja, ha? ;) ako netko zna izrađivati aplikacije nek se javi, ima da postanemo very rich :) poslovni koncept je kod mene ;)
Ah, kada bi Zagrepčani prihvatili išta od Bosanca, to bi čudo bilo svjetsko.................
Lik on je herc
Pa jbt nije dijete ovca da ga nekom tek tako povjeriš na čuvanje.
Ova plava cuvalica sa slike bi i mene mogla cuvati... :)
dobra ova učiteljica na slici
ma kako kod Ustaša, oni mrze Bošnjake.....sarkazam..