Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis,ne znam,ali znam da mi imamo uzasno puno vlastitih problema ekonomske prirode,a HDZ uz to ima hrpetinu problema vezanih uz kriminal i korupciju da im je trenutno jedina i najvaznija briga kako sacuvati stranku od totalne propasti. Imamo na zalost previse vlastitih problema,da bi se bavili tudjim,tako da BiH ne smeta nikome u HR,kao ni bilo koja druga zemlja u okruzenju.
Kroki, pa zar ne znaš da svima iz HDZ-a (ustaše) smeta BiH
nije njemu smetala BiH,on je imao problema sa SLO i to velikih.
poruka onima koji krivo gledaju prema bosni i otvaraju svoja pogana usta pogledajte kako zavrse takvi. Bio je premijer lajao prema bosni a vidite ga sada kriminalac na optuzenickoj klupi ali ce uskoro obuci prugasto odijelo xD on ode a bosni stoji i dalje gdje jeste od une do drine i od save do mora